Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim oyuncular(eskiler) lucescu ile de sorun yaşar bu heriflerin hepsini göndermeden rahat yok,umarım seneye Adnan Öztürk gelir ve altyapıdaki çocukları korkusuzca oynatacak Puel gibi bir hoca getirir

Zaten Tudor devam ederse ligin ortalarına doğru bir çok oyuncuyla ciddi sıkıntılar yaşayacak.

Bu adamdan ne kadar kısa sürede kurtulursak bizim için o kadar kardır.

Calisan, disiplinli ve istekli oyuncuyla neden sorun yasasin? Tembel, fitne cikarmaya calisan oyuncularnan yasayabilir sikintiyi. Onlari da gönderir insallah, isimlere bakmaksizin. Son senelerde burayi dingonun ahiri zanneden futbolcumuz cok.

Son düzenleme:
Zaten Tudor devam ederse ligin ortalarına doğru bir çok oyuncuyla ciddi sıkıntılar yaşayacak.

Simdi anladim en kötü takim demek istemisin.
Tudor giderse oyuncuya dayali sistem aynen devam eder.
Suanda yönetimin yapabilecegi en kötü hamle bu olur.
Temizlige ve oyuncuya dayali sistemi kirmaya baslanildi artik,sonu geitirilmeli

Selçuk Ndiaye ile sezona girmeyi düşünüyorlar.
Düşünsünler bakalım her maç küfür yeyince akılları başına gelir.

Ligin en kötü kadrosu bizde bunlar hala tudorun arkasindayiz diyor demissin ya
Bende diyorum ki transferleri tudormu yapiyor veya engelliyor

Orda anlatmak istediğim ligin en kötü kadrosu bizdeyken orta sahaya 2 oyuncu almaları gerekirken hala boş işler yapıyorlar.

Lig başlayacak biz hala kadromuzu kuramamışken birde Tudor'u göndermemiş olmaları rezillik diyorum. Temmuz ayında avrupadan elendik ve bu takımın teknik direktörü hala takımın başında. ilk yazdığım da cümleler iç içe geçmiş biraz ondan öyle anlaşılmıştır.

Ancak biseyin farkinda degiller. Bu sene de rezillik yasanirsa taraftar sadece dursun ve tudor icin degil ozellikle o yeniceri ocagini da kaldirmak icin Floryayi basacaktir. Islak mese odunu, sis kebap ve doner kebap alet edavadi ile!!

Artik bicak kemige dayandi!

Sportif direktör neden HAGİ olmuyor o kurduğu takımi CL şampiyonu yapınca mı getirecegiz

bizim oyuncular(eskiler) lucescu ile de sorun yaşar bu heriflerin hepsini göndermeden rahat yok,umarım seneye Adnan Öztürk gelir ve altyapıdaki çocukları korkusuzca oynatacak Puel gibi bir hoca getirir
Ozturk u cok istiyordum ama şüphelerim var artik,diger konu da sonuna kadar katiliyorum. Osmanli nasıl bitti zevke sefaya duskun is bilmez son donem.padisahlarini begenmeyen istediklerini yaptiramadiklari zaman indiren yeniceriler sayesinde iste bizde de durum benzer

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş bence bizim Terim döneminde yaşadığımız sorunları yaşayacak. Bizde de Eboue, Riera, Elmander, Ujfalusi, Melo gibi çok iyi oyuncular vardı ama özellikle 2.seneden itibaren yaş ilerlemesi, sakatlıkları, düzenli oynamamak, tempolarının iyice düşmesi derken hep kayboldular. Takım iyi ama o performanslar hep devam etmiyor. Beşiktaş'ta seneye Quaresma, Atiba, Adriano, Gökhan gibi oyuncuların aynı sorunu yaşayacaklarını düşünüyorum. Negredo'da iyi forvet ama son dönemlerde formsuzdu sanırım. Ben Beşiktaşın bu seneki şansını çok yüksek görmüyorum. Tecrübeli oyunculara karşı değilim hatta destekliyorum ama takımın genelini bu tarzda oyuncular oluşturuyorsa sene içinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Muhtemelen 2 sene içinde de bizim gibi toplu temizlik yapma durumunda kalacaklar.

Şuan hoca Fatih Terim olsa mesela kimse Ndiaye transferini eleştirmezdi hoca bir şey planlıyordur deriz....ama Tudor'un planı ne kendi bile bilmiyor

Calisan, disiplinli ve istekli oyuncuyla neden sorun yasasin? Tembel, fitne cikarmaya calisan oyuncularnan yasayabilir sikintiyi. Onlari da gönderir insallah, isimlere bakmaksizin. Son senelerde burayi dingonun ahiri zanneden futbolcumuz cok.

Selçuk: Tembel, fitne çıkartan oyuncu vb. birçok vasıfa sahip ama hala takımda tutuyor.

Tudor hoca filan değil. Adamın tek bildiği ağır tempolu idmanlar, çok koşan mücadele eden bir oyuncu topluluğu ama futbol sadece çok koşmakla olmaz. Takımı oynatacak futbol zekası olan oyuncular da olması gerekir. 1 aydır takımı çalıştırıyor bir köy takıma karşı adam akıllı bir atağımız yok bu adam mı takımı bir yerlere getirecek.

Tamam takim kotu de tudor da kotu kac aydir takimin basinda gorduk taktik anlayisini simdi gidecekse gitsin lig basladiktan sonra gitmesinin bi anlami olmaz. İş işten gectikten sonra o kinayi al da ananin.... Yak diye bi tabir vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt