Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Konoplyanka için 1.8m Euro maaş verecekmiş iş olursa.Bu yıldızlara maaş konusunda bizim kadar beceriksiz bir kulüp yok sanırım adı duyulmuş herkese 3 ten açıyoruz kapıyı

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

ya adam salkede net 3e yakın kazanıyor.

Jimmy on numarada oynuyor güzel transfer olacak, Belhanda'nın yedeği yok Emreden dolayı

Fenerbahçe Konoplyanka için 1.8m Euro maaş verecekmiş iş olursa.Bu yıldızlara maaş konusunda bizim kadar beceriksiz bir kulüp yok sanırım adı duyulmuş herkese 3 ten açıyoruz kapıyı

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim
1.8 maaş olayı pek olası değil

Herif seneye serbest, zaten yıldız olamadı son sözleşmesinde iyi bir şey almaya uğraşacaktır.

Fernando Muslera: "Bir gün Nacional'a dönmeyi elbette düşünüyorum. Kariyerimin başladığı yerde futboldan emekli olmak istediğimi her zaman söyledim." (DirecTV)

O vakit Mondragon, Tafo ve Nando'dan sonra yine bir guney amerika'li kaleciyi ekibimize dahil edelim:

DBci5EGUwAAVQWp.jpg

Fernando Muslera: "Bir gün Nacional'a dönmeyi elbette düşünüyorum. Kariyerimin başladığı yerde futboldan emekli olmak istediğimi her zaman söyledim." (DirecTV)

O vakit Mondragon, Tafo ve Nando'dan sonra yine bir guney amerika'li kaleciyi ekibimize dahil edelim:

DBci5EGUwAAVQWp.jpg

kim o

DBci5EGUwAAVQWp.jpg
38 ile git üstad. Bir kere daha güzel bir maasa uzat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt