- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Hshshssh renktaş şaka mısın
Zoruma gidiyor Everton oyuncuya hiç bir emek harcamadan bizim kulübümüzde parlamasından dolayı 25m€ istemesi

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hshshssh renktaş şaka mısın

Fenerbahçe Konoplyanka için 1.8m Euro maaş verecekmiş iş olursa.Bu yıldızlara maaş konusunda bizim kadar beceriksiz bir kulüp yok sanırım adı duyulmuş herkese 3 ten açıyoruz kapıyı
-İmparator Fatih Terim
Burhaniye, İskele mahallesiBura nere aga
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.8 maaş olayı pek olası değilFenerbahçe Konoplyanka için 1.8m Euro maaş verecekmiş iş olursa.Bu yıldızlara maaş konusunda bizim kadar beceriksiz bir kulüp yok sanırım adı duyulmuş herkese 3 ten açıyoruz kapıyı
-İmparator Fatih Terim
İnşallah tüm parayı gömmeyiz bu kazmaya, dorukhan bile madara etti
Fernando Muslera: "Bir gün Nacional'a dönmeyi elbette düşünüyorum. Kariyerimin başladığı yerde futboldan emekli olmak istediğimi her zaman söyledim." (DirecTV)
O vakit Mondragon, Tafo ve Nando'dan sonra yine bir guney amerika'li kaleciyi ekibimize dahil edelim:
![]()
1.8 maaş olayı pek olası değil
Herif seneye serbest, zaten yıldız olamadı son sözleşmesinde iyi bir şey almaya uğraşacaktır.
38 ile git üstad. Bir kere daha güzel bir maasa uzatFernando Muslera: "Bir gün Nacional'a dönmeyi elbette düşünüyorum. Kariyerimin başladığı yerde futboldan emekli olmak istediğimi her zaman söyledim." (DirecTV)
O vakit Mondragon, Tafo ve Nando'dan sonra yine bir guney amerika'li kaleciyi ekibimize dahil edelim:
![]()