Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç'ı almayı düşünen aklın alt yapı, oyuncu yetiştirme muhabbeti tamamen yalan demektir.

Mustafa Sarp o zaman daha mantıklı transferdi.

Fenerin borcu yine iyi. Bizim borç alacak farkı olmaksızın 3 milyar TL.

Ali koçu begenmezler birde adam sporsonluk + hibe ile 350 milyon TL yardım etmiş.

Fenerin borcu yine iyi. Bizim borç alacak farkı olmaksızın 3 milyar TL.

Ali koçu begenmezler birde adam sporsonluk + hibe ile 350 milyon TL yardım etmiş.

Boyle bir sacmalik baska ulkede olmaz aslinda. Binlerce calisani olan bir sirket, halka acik. Borsada hissedarlar kar payi almak icin o sirketin hissesini satin aliyor. Calisanlari ile eminim %1 maas zamminin bile pazarligini yapmistir ama gel gor ki o paralari kotu yonetilen bir kulube peskes cekiyor. Koc ailesinin yakinda Ali Koc’a dur cekmesi yakindir.

Parasidir istegi gibi harcar diyenler olabilir ama sirketleri halka acik oldugundan bu kadar para hibesi normal bir sey degil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim borç nasıl daha kötü oluyor

Kötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?

bir şey soracam bu arda turanın galatasaray tarihine nasıl bi faydası oldu?

Kötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?

o hesap yapılırken döviz daha yüksekti sanırım

Fenerin borç alacak farkı yok sadece borç var geçen sene kur daha yüksekti oda etkili fenerol dan gelenler sporcu alacaklarına gidiyor ama buda günü kurtarmak daha bir sürü futbolcu almak zorundalar buda borcu gene artırır elleri mahkum yani

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

600milyon avro civari degilmi bu kekolarin borçları nasıl dalavere yapıyorlar gene

48904

Bunu yazmis birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt