Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü mü kanka?olm saçmalamayın ayw
Fenerin borcu yine iyi. Bizim borç alacak farkı olmaksızın 3 milyar TL.
Ali koçu begenmezler birde adam sporsonluk + hibe ile 350 milyon TL yardım etmiş.
Ali koçu begenmezler birde adam sporsonluk + hibe ile 350 milyon TL yardım etmiş.
Venezuela'li Wuilker Farinez, dun maci vardi
Venezuela'li Wuilker Farinez, dun maci vardi
Bizim borç nasıl daha kötü oluyor
Bizim borc alacak farki 1,4 milyar tl
Kötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?
Fenerin borç alacak farkı yok sadece borç var geçen sene kur daha yüksekti oda etkili fenerol dan gelenler sporcu alacaklarına gidiyor ama buda günü kurtarmak daha bir sürü futbolcu almak zorundalar buda borcu gene artırır elleri mahkum yaniKötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?
Hepimizin adına o zaman ki en popüler tv yıldızlarından olan bir hatun için sinema kapattı.bir şey soracam bu arda turanın galatasaray tarihine nasıl bi faydası oldu?
o hesap yapılırken döviz daha yüksekti sanırım