Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kolarovun fenere bonservisini alıp geleceğini düşünen var mı sahiden?6-7den asagı vermeyecegi gibi roma,ben yabancı basında haber de görmedim

Tarihimizde 2.Uefa kupasını getirecek ekipti

Meira kötü bir zaman diliminde satılmıştı,belki sezon sonuna kadar tutsaydık her şey farklı olabilirdi.İşin kötüsü Kadıköy'de kaldıracaktık kupayı 2 kat efsane bir olay olacaktı

Hem lig hem Uefa kaldırsaydık savunabilecekleri tek dal bile kalmazdı

Bir ara forumda 4-3-3 total futbol fetişi insanlar vardı. Transfer dönemlerinde Sürekli kadro yapar taktik belirlerlerdi. Nerede o cefakar rtaşlarımız

Geldim renkdaş

———————Muslera————————
Linnes - Marcao - Luyindama - Nagatomo
—————-Vilhena—-Banega————-
———————-Belhanda———————-
Bruma—————————————-Babel
————————Diagne————————

Meira kötü bir zaman diliminde satılmıştı,belki sezon sonuna kadar tutsaydık her şey farklı olabilirdi.İşin kötüsü Kadıköy'de kaldıracaktık kupayı 2 kat efsane bir olay olacaktı

Adnan polat satılmışı pç etti tüm sezonu

Biz almayınca pafa gitti

D9RMIRRWsAAWHnz.jpg

Çok iyi, kurtulduk çöpten

Fernando Meira ağır derecede çöp idi Yalnız. O hamle bence doğruydu.

Adnan polat satılmışı pç etti tüm sezonu

Adnan Polat'ı hiç anlamadım zaten Keita olayı mesela hangi amaçla niye yapılmıştrı bugün bile anlayan varsa beri gelsin

Kar yapmadan satmıştık bir üstüne üstlük

Fenerli medyanın gazına gelip kendini yere atıyor diye oyuncu sattı ciddi ciddi bunu yaptı.Galatasaray kalitesine yakışmıyor diye açıklama yapmıştı

Elano transferinde keza satmayı beceremeyip şu kadar euro kar ettik diye açıklamışlardı o da ayrı bir rezillikti.Valla şuan ki yönetimin forvet falsosu dışında bu bakımdan kötülüğünü görmedik şükretmek gerek neler neler gördük

Adnan Polat'ı hiç anlamadım zaten Keita olayı mesela hangi amaçla niye yapılmıştrı bugün bile anlayan varsa beri gelsin

Fenerli medyanın gazına gelip kendini yere atıyor diye oyuncu sattı ciddi ciddi bunu yaptı.Galatasaray kalitesine yakışmıyor diye açıklama yapmıştı

Elano transferinde keza satmayı beceremeyip şu kadar euro kar ettik diye açıklamışlardı o da ayrı bir rezillikti.Valla şuan ki yönetimin forvet falsosu dışında bu bakımdan kötülüğünü görmedik şükretmek gerek neler neler gördük
Keita gittiğinde ne sövmüştüm be öyle böyle değil. İkiz dingil adnanların kulaklarını iyi çınlatmıştım

Ya beyler saçmalamayın meira muhabbeti ne ya

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Keita olayı aklıma geldikçe hala sinirleniyorum yav 500 bin euro kar koyarak falan satmıştık galiba. GSC den öğrenmiştim hatta sabah 9-10 gibi resmi site açıklama yapmıştı kimse inanmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt