Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Manyak o yaparBabel şimdi Aslan fotoğraflı story attı yibe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manyak o yaparBabel şimdi Aslan fotoğraflı story attı yibe
Bir ara forumda 4-3-3 total futbol fetişi insanlar vardı. Transfer dönemlerinde Sürekli kadro yapar taktik belirlerlerdi. Nerede o cefakar rtaşlarımız
Adnan polat satılmışı pç etti tüm sezonuTarihimizde 2.Uefa kupasını getirecek ekipti
Meira kötü bir zaman diliminde satılmıştı,belki sezon sonuna kadar tutsaydık her şey farklı olabilirdi.İşin kötüsü Kadıköy'de kaldıracaktık kupayı 2 kat efsane bir olay olacaktı
Hem lig hem Uefa kaldırsaydık savunabilecekleri tek dal bile kalmazdı
Biz almayınca pafa gitti
![]()
Fernando Meira ağır derecede çöp idi Yalnız. O hamle bence doğruydu.Tarihimizde 2.Uefa kupasını getirecek ekipti
Meira kötü bir zaman diliminde satılmıştı,belki sezon sonuna kadar tutsaydık her şey farklı olabilirdi.İşin kötüsü Kadıköy'de kaldıracaktık kupayı 2 kat efsane bir olay olacaktı
Hem lig hem Uefa kaldırsaydık savunabilecekleri tek dal bile kalmazdı
ve bomba patlar
Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe için Diagne'yi duydum."
![]()
inş uyumadın rdaşYahu uykum geldi. Duyum isini 04.00'dan 03.00'a mi alsam acaba?![]()
Adnan polat satılmışı pç etti tüm sezonu
Bu hafta açıklanır.
Forma yakıştı "maestro de tango" ya.
![]()
Fernando Meira ağır derecede çöp idi Yalnız. O hamle bence doğruydu.
Keita gittiğinde ne sövmüştüm be öyle böyle değil. İkiz dingil adnanların kulaklarını iyi çınlatmıştımAdnan Polat'ı hiç anlamadım zaten Keita olayı mesela hangi amaçla niye yapılmıştrı bugün bile anlayan varsa beri gelsin
Kar yapmadan satmıştık bir üstüne üstlük
Fenerli medyanın gazına gelip kendini yere atıyor diye oyuncu sattı ciddi ciddi bunu yaptı.Galatasaray kalitesine yakışmıyor diye açıklama yapmıştı
Elano transferinde keza satmayı beceremeyip şu kadar euro kar ettik diye açıklamışlardı o da ayrı bir rezillikti.Valla şuan ki yönetimin forvet falsosu dışında bu bakımdan kötülüğünü görmedik şükretmek gerek neler neler gördük
Doğru başka stoper almamışlardı. Ne günlerdi yahuSatılması doğruydu ama yerine adam alamayacağın bir vakit sattın
Dolayısıyla Kewell stoper oynamak zorunda kaldı vs.
Doğru başka stoper almamışlardı. Ne günlerdi yahu![]()
Satılması doğruydu ama yerine adam alamayacağın bir vakit sattın
Dolayısıyla Kewell stoper oynamak zorunda kaldı vs.
Keita olayı aklıma geldikçe hala sinirleniyorum yav 500 bin euro kar koyarak falan satmıştık galiba. GSC den öğrenmiştim hatta sabah 9-10 gibi resmi site açıklama yapmıştı kimse inanmamıştı.Adnan Polat'ı hiç anlamadım zaten Keita olayı mesela hangi amaçla niye yapılmıştrı bugün bile anlayan varsa beri gelsin
Kar yapmadan satmıştık bir üstüne üstlük
Fenerli medyanın gazına gelip kendini yere atıyor diye oyuncu sattı ciddi ciddi bunu yaptı.Galatasaray kalitesine yakışmıyor diye açıklama yapmıştı
Elano transferinde keza satmayı beceremeyip şu kadar euro kar ettik diye açıklamışlardı o da ayrı bir rezillikti.Valla şuan ki yönetimin forvet falsosu dışında bu bakımdan kötülüğünü görmedik şükretmek gerek neler neler gördük