Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beinsports'un bize kıllığı olduğunu biliyorsun. geçen yılki transferler nokta atışıydı son 3 4 aydır bizim içimizden bilgi alamadıkları için normal. Zaten biz oyuncuyu ikna ettik. İstediğimiz bonservis bedeline de getitiriz sevillayı. Monchi de baneganın gideceğini biliyor. Olabildiğince bonservis kopatmaya çalışacaklar. Ben 5.5 milyon euro bonservis vereceğimizi düşünüyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ve son zmaanlarda bizden bilgi alamayan ,şampiyonluk hikayesine tff cezalar ve hakemleri katmayan beinsports giidp miliki bize aldırdıgı gibi monciyle konusumus bu sefer de

Sen burada particilik yapacam diye 10 milyon insana aktroll dersen sana beyinsiz demek baya iltifat..sana gelince ben bulaşmayan kimseye bulasmam kimseyede bosa birşey yazmam
Sana bulasmayana bulasinca psikopat olmus oluyorsun zaten

Kimseye beyinsiz deme yetkin yok ama dedigim gibi belki de vardir yonetimin takdiri

kulüp açıklama yapmadıkça,fatih hoca bişey demedikçe hiç kimseye inanmayın ama benagaya ilgimiz var bence,ali naci de yazdıgına göre geçenlerde.

şöyle 2 kral ortsaha lazım ya,donk bile gitmeli ya neyse.artık abdulsamed,gökay ve mustafa kapının parlamasını bekleyecegiz

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Deniz Türüç'ün fiyatı belli. 10 milyon euroyu Kayserispor banka hesabına yatıran kulüp bize sormadan Deniz'e imza attırabilir

Deniz Turuc 10m
Vedat Muriqi 10m
Ever Banega 6m

Hadi rizeyi anlarım Muriqte bir ışık var bu yüzden hayal kuruyorlar ama bu deniz türüç denen herife 1 milyon bile verilmez ya çöpün de çöpü kayseride ne oynadı ki büyük takımlar alsın

sana bişey söyleyim.ali naci en son bi ilgilendiğimiz haberi yaptı,dün de kesin anlaşma yok demiş kulüpten birileri galiba ona.ali naci ve bipspor harici hiçbişeye inanmıyorum ne yazıkki.hatta daha dün dedim,kimse duyum vermesin hem duyum veren üzülüyo hem de inananlar üzülüyo tranfer olmayınca diye.

arjantin basını-bizim basın kendi kendine gelin güvey oldu ama ilgilenidğimizi ve transferin bitmediği çok açık.
İki seçenek var burada sadece.

Ya monchi yalan söylüyor haberi doğru ise yada herhangi bir ilgilimiz olmadı gerçekten oyuncu ile. Birileri kuyuya taş attı herkes peşinden gidiyor misali.

İkinc seçenek ise yönetimi ciddi anlamda eleştirmek gerekir çünkü banega konusu baya alevlendi. İlgilimiz yok ise bir satırlık açıklama yap Twitter'dan kulüp olarak.

" Banega ile herhangi bir girişimiz bulunmamaktadır ! "

Bu kadar zor olmaması gerekir herhalde

ve son zmaanlarda bizden bilgi alamayan ,şampiyonluk hikayesine tff cezalar ve hakemleri katmayan beinsports giidp miliki bize aldırdıgı gibi monciyle konusumus bu sefer de
Açıkçası bize bu sezonki tüm transfer haberlerinin çoğu asılsız. İtibar etmemek lazım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana bulasmayana bulasinca psikopat olmus oluyorsun zaten

Kimseye beyinsiz deme yetkin yok ama dedigim gibi belki de vardir yonetimin takdiri
Renktaş anlamiyormusun? Yoksa forum yönetimini kışkırtma çabası içinmi böyle yazıyorsun anlamıyorum..benim cevremde senin cevremde akplisi chplisi var değil mi biri çıksa onlara hakaret etse sen karşılık olarak en hafifli beyinsiz yada daha ağırı ile hitap edersin..adam ülkenin yarısina hakaret etmiş sizin bu particilik ayağına körlüğünuze katlanmak zorundamıyız sen millete hakaret edersen beyinsiz denmesi az bile kalır

kulüp açıklama yapmadıkça,fatih hoca bişey demedikçe hiç kimseye inanmayın ama benagaya ilgimiz var bence,ali naci de yazdıgına göre geçenlerde.

şöyle 2 kral ortsaha lazım ya,donk bile gitmeli ya neyse.artık abdulsamed,gökay ve mustafa kapının parlamasını bekleyecegiz

Sergenim sen geldin bütün planlar alt üst oldu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Renktaş anlamiyormusun? Yoksa forum yönetimini kışkırtma çabası içinmi böyle yazıyorsun anlamıyorum..benim cevremde senin cevremde akplisi chplisi var değil mi biri çıksa onlara hakaret etse sen karşılık olarak en hafifli beyinsiz yada daha ağırı ile hitap edersin..adam ülkenin yarısina hakaret etmiş sizin bu particilik ayağına körlüğünuze katlanmak zorundamıyız sen millete hakaret edersen beyinsiz denmesi az bile kalır
Evet ama forumdaki birine beyinsiz dersem Emrah beni en az 5 gun atar

İki seçenek var burada sadece.

Ya monchi yalan söylüyor haberi doğru ise yada herhangi bir ilgilimiz olmadı gerçekten oyuncu ile. Birileri kuyuya taş attı herkes peşinden gidiyor misali.

İkinc seçenek ise yönetimi ciddi anlamda eleştirmek gerekir çünkü banega konusu baya alevlendi. İlgilimiz yok ise bir satırlık açıklama yap Twitter'dan kulüp olarak.

" Banega ile herhangi bir girişimiz bulunmamaktadır ! "

Bu kadar zor olmaması gerekir herhalde
beinsportsun monci haberi yalan bence.diğer konuya da gelecek olursak fatih hoca şimdiye bi video atmıstı.ama suskun ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt