- 2 Temmuz 2011
- 137.616
- 58.641
- 5.488
ney evet?ben mi dedim size arjantin basınının haberlerine inanın diye,forumdaki duyumlara inanın diye, yine gecen sene milik haberini son dk veren beinsportsa inanın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ney evet?ben mi dedim size arjantin basınının haberlerine inanın diye,forumdaki duyumlara inanın diye, yine gecen sene milik haberini son dk veren beinsportsa inanın diye
Burası herhangi bir partinin babasinin tapulu mali değil,en hazetmediğim tipler kendi küçük beyinlerinde Galatasarayı minik dünyalarindaki dar siyasete hapsetmeleri..burası chp hdp iyi parti akp mhp taraftarları forumu değil kimse bu takimi buna alet edemez ha eden olursada hakettiği cevabı alırSen uslanmazsin
ilgilenen kulüp,ben değilimFaşist futbolcu istemiyoruz.
Zaten sikinti siyaset konusulmamasini istemende degilBurası herhangi bir partinin babasinin tapulu mali değil,en hazetmediğim tipler kendi küçük beyinlerinde Galatasarayı minik dünyalarına hapsetmeleri..burası chp hep iyi parti akp mhp taraftarları forumu değil kimse bu takimi buna alet edemez ha eden olursada hakettiği cevabı alır
ne kadar iyi futbolcuyla ilgilenirsek ilgilenelim aynı süreci yaşayacaksınız,transfer işi de şampiyonluk sürecine benziyo.alışın artık bunlara
Sen burada particilik yapacam diye 10 milyon insana aktroll dersen sana beyinsiz demek baya iltifat..sana gelince ben bulaşmayan kimseye bulasmam kimseyede bosa birşey yazmamZaten sikinti siyaset konusulmamasini istemende degil
Sikinti "kucuk beyin", "dusuk IQ", "sivri", "enayi", "hirt" vb. kelimeleri cok kolay kullanmanda
Hak ettigin cezayi almadigin icin hala devam etmen ise kesinlikle sasirtici degil
İyi de bizim ffp olayımızı bilmeyen bi Papua Yeni Gine ligi kalmıştır. Herkesin malumu, oyuncu alsak da almasak millet biliyo fazla vermezlerOyuncu satmadan bonservisi olan oyuncu almamaliyiz. FFP yüzünden satmayi istedigimiz oyunculari ucuza kaptirabiliriz. Isteyen takim, sana zaten para lazim bizim taktikiyle gelir ve Apo adamlari ucuza kaptirir.
Özgür ayten renktaş tebrik etmek gerek @Özgür AytenSevilla ile hiç bir kontakt kurulmadıysa monchi ye göre oyuncu ilede iletişim kurman mümkün değildir aslında.
Kulüpten izin alacaksın sonra görüşeceksin. Bunu yapmadığın vakit ciddi cezası mevcut.
Beinsports'un bize kıllığı olduğunu biliyorsun.BeIN sports son dakika geçiyor.
Monchi açıklama yapmış. G.Saray’dan hiç bir teklif almadık diye.
geçen yılki transferler nokta atışıydı son 3 4 aydır bizim içimizden bilgi alamadıkları için normal. Zaten biz oyuncuyu ikna ettik. İstediğimiz bonservis bedeline de getitiriz sevillayı. Monchi de baneganın gideceğini biliyor. Olabildiğince bonservis kopatmaya çalışacaklar. Ben 5.5 milyon euro bonservis vereceğimizi düşünüyorum. sana bişey söyleyim.ali naci en son bi ilgilendiğimiz haberi yaptı,dün de kesin anlaşma yok demiş kulüpten birileri galiba ona.ali naci ve bipspor harici hiçbişeye inanmıyorum ne yazıkki.hatta daha dün dedim,kimse duyum vermesin hem duyum veren üzülüyo hem de inananlar üzülüyo tranfer olmayınca diye.Sevilla ile hiç bir kontakt kurulmadıysa monchi ye göre oyuncu ilede iletişim kurman mümkün değildir aslında.
Kulüpten izin alacaksın sonra görüşeceksin. Bunu yapmadığın vakit ciddi cezası mevcut.
nef verse yarısını biz en fazla 3 verebilirizbu adam sakat değil mi yaw
yıllık 5 milyon avro, 33 milyon mu ediyo lan,
Ayrildi oradan.Bu Monchi denen gavat Roma’da değilmiydi yahu.?