Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası herhangi bir partinin babasinin tapulu mali değil,en hazetmediğim tipler kendi küçük beyinlerinde Galatasarayı minik dünyalarindaki dar siyasete hapsetmeleri..burası chp hdp iyi parti akp mhp taraftarları forumu değil kimse bu takimi buna alet edemez ha eden olursada hakettiği cevabı alır

..
44457eadefe977e73f32feecec4f7017.jpg

Burası herhangi bir partinin babasinin tapulu mali değil,en hazetmediğim tipler kendi küçük beyinlerinde Galatasarayı minik dünyalarına hapsetmeleri..burası chp hep iyi parti akp mhp taraftarları forumu değil kimse bu takimi buna alet edemez ha eden olursada hakettiği cevabı alır
Zaten sikinti siyaset konusulmamasini istemende degil

Sikinti "kucuk beyin", "dusuk IQ", "sivri", "enayi", "hirt" vb. kelimeleri cok kolay kullanmanda

Hak ettigin cezayi almadigin icin hala devam etmen ise kesinlikle sasirtici degil

Sevilla ile hiç bir kontakt kurulmadıysa monchi ye göre oyuncu ilede iletişim kurman mümkün değildir aslında.

Kulüpten izin alacaksın sonra görüşeceksin. Bunu yapmadığın vakit ciddi cezası mevcut.

Zaten sikinti siyaset konusulmamasini istemende degil

Sikinti "kucuk beyin", "dusuk IQ", "sivri", "enayi", "hirt" vb. kelimeleri cok kolay kullanmanda

Hak ettigin cezayi almadigin icin hala devam etmen ise kesinlikle sasirtici degil
Sen burada particilik yapacam diye 10 milyon insana aktroll dersen sana beyinsiz demek baya iltifat..sana gelince ben bulaşmayan kimseye bulasmam kimseyede bosa birşey yazmam

Oyuncu satmadan bonservisi olan oyuncu almamaliyiz. FFP yüzünden satmayi istedigimiz oyunculari ucuza kaptirabiliriz. Isteyen takim, sana zaten para lazim bizim taktikiyle gelir ve Apo adamlari ucuza kaptirir.
İyi de bizim ffp olayımızı bilmeyen bi Papua Yeni Gine ligi kalmıştır. Herkesin malumu, oyuncu alsak da almasak millet biliyo fazla vermezler

Hiç bir kontak kurulmadı haberini normal karşılamak lazım. Bizim tarafımızdan böyle bir açıklama istenmiş olabilir. Bu arada temas kurulmadığına inanmıyorum.

BeIN sports son dakika geçiyor.

Monchi açıklama yapmış. G.Saray’dan hiç bir teklif almadık diye.
Beinsports'un bize kıllığı olduğunu biliyorsun. geçen yılki transferler nokta atışıydı son 3 4 aydır bizim içimizden bilgi alamadıkları için normal. Zaten biz oyuncuyu ikna ettik. İstediğimiz bonservis bedeline de getitiriz sevillayı. Monchi de baneganın gideceğini biliyor. Olabildiğince bonservis kopatmaya çalışacaklar. Ben 5.5 milyon euro bonservis vereceğimizi düşünüyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevilla ile hiç bir kontakt kurulmadıysa monchi ye göre oyuncu ilede iletişim kurman mümkün değildir aslında.

Kulüpten izin alacaksın sonra görüşeceksin. Bunu yapmadığın vakit ciddi cezası mevcut.
sana bişey söyleyim.ali naci en son bi ilgilendiğimiz haberi yaptı,dün de kesin anlaşma yok demiş kulüpten birileri galiba ona.ali naci ve bipspor harici hiçbişeye inanmıyorum ne yazıkki.hatta daha dün dedim,kimse duyum vermesin hem duyum veren üzülüyo hem de inananlar üzülüyo tranfer olmayınca diye.

arjantin basını-bizim basın kendi kendine gelin güvey oldu ama ilgilenidğimizi ve transferin bitmediği çok açık.

Ne Banegaymış ya .. Sanki bana Roberto Baggio..
Ben Scout ekibine güveniyorum.. Gelecek vadeden oyunculara ihtiyacımız var.. Emekli ikramiyesi vermekten kurtulalım artık..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt