Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Fatih Hacı abi nisandaki foto bu.sence iyileşmiş midir şimdi?

A.Karnuçu 'dan çok ümitliyim Atalay ve Abdussamed bence şans bulması halinde yeni Ozan Kabak olacak önümüzdeki sezon inşallah fizik olarak sağlam girerler kamp dönemine

Bu arada hoş geldin reis :hat:

Melo ile Banega'nin birbirlerini takip etmeleri transfer konusunda birseylerin oldugunu gosteriyor. Bizimkiler muhtemelen once Banega ile anlastiktan sonra Sevilla'ya teklif yapacak. Banega olmazsa da bir baskasi olur, oyle hayal kirikligi falan olmaz, scout ekibi ve hoca'ya guveniyorum.

Savanier
Banega

Dogru isimlerin pesinde oldugumuz bile iyi yolda oldugumuzu gosteriyor, yanliz Tetteh ve Muriqi gibi oyunculara gerek yok

herifin tekine soruyu vermisler herif de semih ayisina soruyor guya
ergin ataman su maddeden disipline sevk edilmeliydi simdi siz bu basin toplantisi icin sevk edileceksiniz ne dusunuyosunuz
olaya bak
Her dönem bir arsızı o mevkiye getiriyorlar.Önceden Mahmut Uslu şimdi de bu Semih Özsoy. Utanmıyorda o kadar tape çıktı Recep Ankaralı ile arasında

beinsportsun monci haberi yalan bence.diğer konuya da gelecek olursak fatih hoca şimdiye bi video atmıstı.ama suskun ilginç..
Hocamız ailesi ile tatilde bu aralar galiba.

ilgilenmiyordur bu günlerde ki hakkı da.

Adamı bırakalım torunları, ailesi ile birkaç gün tatilini yapsın.

Listesinin vermiştir işte gitmeden önce.

A.Karnuçu 'dan çok ümitliyim Atalay ve Abdussamed bence şans bulması halinde yeni Ozan Kabak olacak önümüzdeki sezon inşallah fizik olarak sağlam girerler kamp dönemine

Bu arada hoş geldin reis :hat:
sagol.aynen,abdulsamed temiz oynuyo.shalkelileri madara etmişti tek başına.temmuza kadar iyileşir sanırım.olmadı mustafa kapı 6 numara bile oynadı bazı zamanlar,tam göbekte şans verebilir hoca mustfaya : ) tabi bartug elmaz cok önemli burda.direkt bartugu kazanmak lazım.yeni tugay o cocuk

Banega yerine scout transferi..Baneganin son talibi olursun üstelik çok büyük miktar ödenecek

Niyetin anlaşıldı.. mümkünse bir Daha birbirimizi kıracabilecek karşılıklı diyaloglara girmeyelim..sana selam
Bastan beri cok acik oldugunu dusunuyorum niyetimin. Boyle konusmaya devam edeceksen ceza yemen gerektigini soyluyorum zaten.

Melo ile Banega'nin birbirlerini takip etmeleri transfer konusunda birseylerin oldugunu gosteriyor. Bizimkiler muhtemelen once Banega ile anlastiktan sonra Sevilla'ya teklif yapacak. Banega olmazsa da bir baskasi olur, oyle hayal kirikligi falan olmaz, scout ekibi ve hoca'ya guveniyorum.

Savanier
Banega

Dogru isimlerin pesinde oldugumuz bile iyi yolda oldugumuzu gosteriyor, yanliz Tetteh ve Muriqi gibi oyunculara gerek yok
hah işte bu ya.banega sadece bi model arkadaşlar ortasaha için.o ya da onun kadar iyi birisi gelecek,bu muhim olan

simdide baska ifbli nihat konusuyor bakalim ne yumurtlayacak qwat

Tomané
Tomané
Centre-Forward
26
Portugal
CD TondelaTondela
Portugal
Portugal
800 Th. €

Banega gelmese üzülmem ama gelecek gibi duruyor. Boşuna yaygara yapmayın. Bein spor orda algı yapmış. Monchi Sevilla ve Galatasaray daha görüşmemiş demiş. Ama oyuncu Galatasaray arasında bir sıkıntı yok. Yakında iş biter diye düşünüyorum.

Herkese hayirli nöbetler.

Savanier
Banega

Tetteh'i çok yakından izlemediğim için kesin bir şey söyleyemem belki de sistemin eksik oyuncusu odur gelip direk oturacak takıma emin değilim de Muriqi tarz olarak aradığımız adam olsa da gerçekten kalitesiz bir oyuncu o yüzden "as" forvet olarak gelecekse uzak dursun

Daha 6 ay önce Rizespor için bile tartışılıyordu bugün Galatasaray ile adı anılıyor başkanı çıkmış pişkin pişkin 10 mil.€ istiyor, 2 forvetimiz de tutmadı bence ikisini de değiştirmemiz gerekiyor
As forvet olarak Gomis gibi kalitesinden şüphe etmeyeceğimiz bir oyuncu gerekiyor
Yedek forvet için de Eleke-Sanabria-Cucho gibi oyuncular varken de Muriqi peşinde koşmak mantıksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt