Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca varken yapamaz. Yaşta Kemal'e erdi artık adam olmuştur son olaydan sonra. Benim için önemli tek konu ücretin makul olması. Herkes biliyor ki Takımımıza Türk oyuncu lazım
Fatih hoca varken transferin son gunu gitmedi sanki? Simdi daha da kasarlandi ustelik Arda'nin yaptiklari degil yapmadiklari sasirtici olur bizim adimiza.

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.
Bize zerre faydası olmaz, gruplaşma yapmaya çalışır ilk fırsatta. Akıllanmaz.

kocakafayı bende istemem yalnız mantıklı bakınca aynen Vrak gibi taraftara kendini kabul ettirmek isterse patlama yapabilir

düşünü Vrak tinercilere kendini begendirmek icin neler yaptı

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.
Uygun maaşa gelsin yedek beklesin. Sonucta yedek oyuncuda lazim

Bize zerre faydası olmaz, gruplaşma yapmaya çalışır ilk fırsatta. Akıllanmaz.
Orası ile ilgili pek bir şey diyemiyorum. Ama Arda'nın Galatasaray'a gelmeye can attığını biliyorum. Ve buna ben şahidim. Can atıyor can, tekrar o formayı giymek ve taraftarın önüne çıkmak için can atıyor ki, Galatasaray denilince gözlerinin içi parlıyor. Ben eminim iyi bir Galatasaraylıdır kendisi, ama yanlışları da buradan Türkiye'ye yol olur.

Neyse hayırlısı olsun inşallah. Bazen geleceği görmek analiz etmek çok zor olabilir. Arda da böyle birşey. Belki mahv edecek belki işe yarayacak. Bu konuda ben hocaya güveniyorum birtek

Corriere, Sarri'nin Juventus Yönetimi'nden istediği öncelik transferin Icardi olduğunu iddia etti. Gazete ayrıca, İtalya halkının oynattığı futboldan dolayı Roberto Mancini'ye aşık olduğunun altını çizdi

D87l5yYWwAAr4Sk.jpg

Arda'nın bütün yanlışlarını göz ardı etsek bile herif 33 yaşına giriyor.Bu saatten sonra ne yapacak?

Ardanin dönmesini nasil kabullenirim:

-66 No.lu formayi giyecek
-Kaptanlik pazubandinin yanindan gecmesi bile yasaklanacak
-Yerli ve genc futbolculardan uzak duracak
- Basin ile konusmasi yasaklanacak
- Sözlesme fesh Hakki elimizde bulunacak
- TV programlarina cikmasi yasaklanacak

Bilgi sağlam mı duyum mu levent bey

Arda gelirse ilk olarak takımdaki arkadaşlık havası bozulur ve olay yerli-yabancı gruplaşmasına döner.

Hoca varken bunu yapması zor ama Milli Takım'da birbirlerine "KARA" diyen kankileri ile bunu başardı hem de hocaya karşı.

Zannetmiyorum Hocanın kolay kolay bu transfere onay vereceğine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt