- 22 Haziran 2012
- 11.432
- 5.274
- 1.873
kuşların takipçi sayısını bu şekilde mi öne geçirmeye çalışıyorsunuzgalatasarayın sosyal medya hesaplarını engelleme hareketimize katılır mısın?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuşların takipçi sayısını bu şekilde mi öne geçirmeye çalışıyorsunuzgalatasarayın sosyal medya hesaplarını engelleme hareketimize katılır mısın?
hyr babamın kantinde harcamam için verdiği harçlıkları biriktirip bot takipçi bastırıyom fenerin sosyal medyalarınakuşların takipçi sayısını bu şekilde mi öne geçirmeye çalışıyorsunuz![]()
babana söyle harçlığını arttırsın, kolay iş değil.hyr babamın kantinde harcamam için verdiği harçlıkları biriktirip bot takipçi bastırıyom fenerin sosyal medyalarına
paramız yokbabana söyle harçlığını arttırsın, kolay iş değil.
Bende geleceğine ihtimal vermiyorum. Yaş ortalaması çok yüksek olacak. Fatih terim ardayı unutmuştur artık.ar-da-yı
istemiyorum
şunun konusunu açsanıza
su anda zor birisini almak. Belki seneye belese birisini alabiliriz (liste yaptik scout bölümünde). Baska mevkiler daha önemli. Donk + Fernando (sakat olmadigi hali) rahat rahat götürür orayi.Fernandoyla yola devam edilmemesi gerektiğini düşünüyorum, sizce oraya uygun maliyetle kim alınabilir?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şunun konusunu açsanıza
arda bu foruma üye ise onu bu fikrinden vazgeçirmeliyiz.