Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim olarak toplanip Galatasaray konustuklari surece fitim renktas bu tatil doneminde. Besiktasin Fikosu gibi kadin kiz peşinde degiller. Bu bana yeter bu durumda. Bukadar muhalafet ve sindirimden sonra birakmadiklarina hayret ediyorum. Acaba ne dolaplar donuyor camia icinde. Hepsi gerizekali degildir sonuçta ve kendi aclarindan yonetimi indirmek icin hakli sebepleri vardir. Nedir acaba
Ne olabilir tabiki rant.
Kulüp içine adamlarını koyup bedava maaş aldırmışlar.
Yönetim hepsini işten çıkardı.
Ayrıca komisyon yeme derdindeler.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Yonetim olarak toplanip Galatasaray konustuklari surece fitim renktas bu tatil doneminde. Besiktasin Fikosu gibi kadin kiz peşinde degiller. Bu bana yeter bu durumda. Bukadar muhalafet ve sindirimden sonra birakmadiklarina hayret ediyorum. Acaba ne dolaplar donuyor camia icinde. Hepsi gerizekali degildir sonuçta ve kendi aclarindan yonetimi indirmek icin hakli sebepleri vardir. Nedir acaba
Umarım Galatasarayı bekleyen bir sürü konuyu çözerler, aksi halde koşturmanın pek de anlamı kalmaz. Belki bu işten para almıyorlar ama şahsi olarak kaymağını yediklerini düşünüyorum.

Büyük kaptan adam gibi adam yüzyılın en karakterli topçusu adamların şahı alt yapıdan çıkma 10 numara 5 yıldız adam Ardamız hakkında transfer gelişmesi var mı?

48712

Reyiz nargileci çıktı

futbolculara sigara, nargile ve sosyal medya yasaklanmali

milyon dolarlari kazaniyorsan kendini dikkat edeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt