- 29 Aralık 2018
- 1.670
- 1.094
- 648
Florentino Perez'in 300 küsür milyon euro harcadigi konudan buraya girdim bi tuhaf oldum. Biz burada kurus hesabi yapalim, digerleri yüzlerce milyon euro harcasin.
Adaletini biiip
Adaletini biiip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Madrid'e de para harcamak yakışıyor ama.Ben bildim bileli en iyiler rekor transferlerle Real'e giderdi şu son yıllar hariçFlorentino Perez'in 300 küsür milyon euro harcadigi konudan buraya girdim bi tuhaf oldum. Biz burada kurus hesabi yapalim, digerleri yüzlerce milyon euro harcasin.
Adaletini biiip
Florentino Perez'in 300 küsür milyon euro harcadigi konudan buraya girdim bi tuhaf oldum. Biz burada kurus hesabi yapalim, digerleri yüzlerce milyon euro harcasin.
Adaletini biiip
Adaletini biiip
Kuş olsam korkardım bu planlamadanBeyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.
sorunlu ya bu herif baya baya sorunlu ama çok iyi topçu işte ne yaparsınAllah akil fikir versin. 32 yasindaki adamin yaptigi seylere bak.
![]()
İlgi çekme peşinde. Sosyal medyayı çok aktif kullanan insanların genel sıkıntısıAllah akil fikir versin. 32 yasindaki adamin yaptigi seylere bak.
![]()
Badou yerine BanegaBeyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.
Sen ne bekliyordun .Takımı komple satıp yeni bir takım mı alalım.Menajerlikmi oynuyoz.Beyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.
Beyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.