Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florentino Perez'in 300 küsür milyon euro harcadigi konudan buraya girdim bi tuhaf oldum. Biz burada kurus hesabi yapalim, digerleri yüzlerce milyon euro harcasin.

Adaletini biiip

pembe kafaya takılmayın..topunu oynasın, gollerini atsın da isterse maçtan sonra rakibin hocasıyla sevişsin sıkıntı yok.

Florentino Perez'in 300 küsür milyon euro harcadigi konudan buraya girdim bi tuhaf oldum. Biz burada kurus hesabi yapalim, digerleri yüzlerce milyon euro harcasin.

Adaletini biiip
Real Madrid'e de para harcamak yakışıyor ama.Ben bildim bileli en iyiler rekor transferlerle Real'e giderdi şu son yıllar hariç

Adaletini biiip

Sende onlar gibi 750 milyon gelir ve vergiden sonra 31 milyon € kar yaparsan, onlar kadar harcarsin. Adamalr birde son 3 senede transferlerde 100 milyon kar yapmis. Simdi para harciyorlar.

Daha kac tane oyuncu satacaklar. Ordan dan iyi gelir bekliyorlardir.

Adaletini biiip

gerçek hayat da böyle değil mi dostum.. ofiste diagne satıldı mı diye umut etmek yerine şuan 40 milyonluk yatında, yeşil gözlü bir sarışınla güneşlenmek de vardı mesela..

Diagne Hoşçakal

4aa2d098c9ef3f806c8ab1aebecfc610.jpg

Beyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.

Allah akil fikir versin. 32 yasindaki adamin yaptigi seylere bak.

D9AkTP5WsAAxS3E.jpg

Beyler söylentiler hiç iyi değil bence.Biz omurganın değişmesini beklerken Diagne yerine forvet, Onyekuru yerine Babel, Ndiaye yerine Banega gelecek gibi bir durum var.Ne anladık bu işten.
Kuş olsam korkardım bu planlamadan

Badou yerine Banega

Neresi kötü bunu?

Koşan Atlet gidiyor, Futbolcu geliyor

Ryan Babel Los Angeles’ta şu an.

Hiç üzerindeki ceket, çanta LA’teymiş gibi durmuyor.

Resim eski.. algı yapıyor birileri.

Sen ne bekliyordun .Takımı komple satıp yeni bir takım mı alalım.Menajerlikmi oynuyoz.

Benim anlamadığım şey fenerliler hala buraya gelip yazıyor gerizekalilar siz gidin aliyle fitre toplayın 3gun daha yuklen fitreye kampanyaniz var Ali sizi güzelce silksin ona odaklanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt