Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederini getiren herkesin gideceğini düşünüyorum.
Sırayla belhanda, diagne, feghouli, fernando, mariano, hatta donk bu transfer döneminde banko satılacak oyuncular bunlar tek gitmesini istemeyeceğim herif feghouli ama Banega gibi bir lider oyuncu gelirse feghouli beye el sallayabiliriz.

belhanda- 12
diagne- 18
fernando- 4
mariano- 2.5
feghouli -15
donk- 3.5

şu paraları alsak dehşet olur zannımca
Evet süper olur transfer sezonu da bitmiş olur muhtemelen sahaya para dizeriz artık futbolcu yerine

Fenerbahçe, Lazio'nun bonservis parası almayacağını belirtip kendisine önerdiği 32 yaşındaki Rumen stoper Stefan Radu hakkında bilgi topluyor.

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

2-3 sene önce neredeyse herkes istiyordu

Belhanda ile benzer özellikleri var bu bakımdan bana öyle geliyor.Bize gelmese bile Fener'e gitmez inş
Aynen direk Belhanda.

Yetenekli ama kafadan kontak.

Gerçi Belhanda onun kadar egoist ve öne çıkmak isteyen bir herif değil.

orta sahanın sil baştan yapılması lazım. Banega alınıyorsa yanında 2 tane ciğersiz eleman lazım. banega düşük tempolu ve genel itibariyle oyunun bir yönünü oynuyor. fernando ve belhandaya uygun teklifler geldiği an elden çıkarılmalı.

Saydığın orta üçlünün içinden geçerler özellikle şlde. çok yumuşak kalırlar çünkü.
Banega oyununun iki yönünü oynayan birisi yalnız. Tempo derken? Adam 8 olarak gayet iyi tempo olarak.

Fernando banega Belhanda bana hiçte süper ortasaha olarak görünmüyor. Elinde Messi Neymar Suarez olsa ilerde hadi neyse top sende kalır sürekli de. Banega süper ok ama Belhanda kesinlikle out ve adam yiyen bir orta saha lazım. Belhanda yerine Banega Fernando yerinede ayağı düzgün iki yönlü bir orta saha Ndiaye yerinede insan azmani lazım. Bunları kim bulacak demeyin. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsan bulacaksın

FT muhtemelen 4-4-2 oynatır bu sezon başında

————-—babel—vedat————
belhanda—banega—fernando—feghouli

olabilir kafasında

Banega 8 değil 10 numara Belhanda ile birlikte olmaz. Ve Belhandanin bir an önce satilmasi yerine Bneganin alinmasi lazım. Sonrada ona göre bir orta saha kurgusu lazım.

Fernando Banega Belhanda gelmiş geçmiş en kaliteli orta saha olur. Daha ne bekliyosunuz anlamıyorum Kante Rakitic Pogba falanmi gelecek ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
48813

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt