Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Belhanda yazacağıma Banega yazmışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla nin bu herifi birakma sebebi herhalde ligi icin dusuk temposu olabilir, baska sebep gelmiyor aklima. Ama bizim lig icin yeterli.
Deplasmanlarda patlamamak icin Fernandondan cok daha tempolu bir 6 numara bulmaliyiz. Insan yiyeninden soyle. Mesela ilk 2 senesindeki Melo ile neler yapmazdi bu banega?
Sevilla nin bu herifi birakma sebebi herhalde ligi icin dusuk temposu olabilir, baska sebep gelmiyor aklima. Ama bizim lig icin yeterli.
Deplasmanlarda patlamamak icin Fernandondan cok daha tempolu bir 6 numara bulmaliyiz. Insan yiyeninden soyle. Mesela ilk 2 senesindeki Melo ile neler yapmazdi bu banega?
apo'nun kendi hesabı yok ama GSTV'den birine takip ettiriyor forum ve twitter hesaplarını.Bişey sorcam burası en büyük Galatasaray forumu. Bizim yöneticiler veya bazı futbolla ilgili kişilerin bu forumda olmaması bana imkansız geliyor. Değişik isimler ile var dimi birileri ?
İyi madem düşüncelerimizi onların da görmesi iyiapo'nun kendi hesabı yok ama GSTV'den birine takip ettiriyor forum ve twitter hesaplarını.
Mustafa Cengiz fake hesap ile forumları takip ettiğini söylemişti zaten , aynı adla açılan hesap var forumda ama cengiz'e ait değil.
Ali Naci'nin sahte isimle hesabı var ama forum adminleri biliyor sadece ve paylaşılması yasak.
Bişey sorcam burası en büyük Galatasaray forumu. Bizim yöneticiler veya bazı futbolla ilgili kişilerin bu forumda olmaması bana imkansız geliyor. Değişik isimler ile var dimi birileri ?
küfür eden bir üye yüzünden forum aleyhine dava açılmıştı ama sonra araya girenler sayesinde dava geri çekildi.İyi madem düşüncelerimizi onların da görmesi iyi
Bak renktas suphelendim senden baskansan doğru söyle sana çok iyi bir teklif yapicamAynen. Ben Mustafa Cengiz im. Şaka bir yana direk burda olmasalar da takip ettiklerini analiz aldıklarını söylemişti başkan. Tüm sosyal medyadan
Yani kizabilir insanlar ama küfr etmemek lazım. Tribün değil burası söz uçar yazı kalır. Şimdi herkes dursundan bahs ederküfür eden bir üye yüzünden forum aleyhine dava açılmıştı ama sonra araya girenler sayesinde dava geri çekildi.
Dursun midesiz bir adamYani kizabilir insanlar ama küfr etmemek lazım. Tribün değil burası söz uçar yazı kalır. Şimdi herkes dursundan bahs edero zaman ne manyak sayfalarca uzunlukta küfürler etmişlerdi
![]()
Baneganin ismi bile kuşları delirtmisken bu adama hayır demem. Gelirse fark yaratacaktır. Gözümüz pas ve şut görecektir. Mal Barcelona Ardayi alacağına bunu alsaydı şuan gundemimizde bile olmazdı bu adam. İyikide gitmemiş büyük bir kulübe inşallah gelicek
Erenin psikolojik problemleri olmasa kıyaslayabilirdim, yılda 20 maçı geçmesi zor bu takıntılı haliyle onun.Eren mi Vedat mı
İnan bana ediyorlar. İddiasina girerim fake accountlarla ara sira yazanlarda vardir. Okuyan 100%Bişey sorcam burası en büyük Galatasaray forumu. Bizim yöneticiler veya bazı futbolla ilgili kişilerin bu forumda olmaması bana imkansız geliyor. Değişik isimler ile var dimi birileri ?
Eren sikca sakatlanmayip bu kadar emotional olmasaydi, halen Birinci forvetimiz olurduEren mi Vedat mı