Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topsuz oyunda nasil
Mac icinde kayboluyor mu
İzlediğim kadarıyla kayabolmuyor topsuz oyunda sürekli arayış içinde. Pres yapmayı seviyor. Yaşına rağmen fiziği gayet iyi mücadeleyi bırakmıyor. Ligin kalitesi düşük, ülkenin iklimi sahaya yansıyor. O yüzen ordaki fizik kondisyonu bizim lige yansıtırsa uçabilir. Deplasmanlarda anahtar olabilir. Ancak kulübü 13-15 milyon istiyor diye biliyorum.

Arda illaki gelecekse kendine komik değil çok komik bir teklif yapılmalı. Nasıl mideniz kaldırıyor şu 《adam》ın transferini bilmiyorum.

Bizim takım SPK ve transfer sezonu baslamadi muhabbetleri yaparken fener ilk transferini aciklamis. Ya bizim takim kimseyle anlasamadi daha ve bizi bu bahaneyle kekliyor, ya da fener baska turlu bir yönetim yapisina sahip ve SPKdan bagimsiz hareket edebiliyor

Kral yuvaya dönüyo..
arda-turan-galatasaray-forması-1.webp

arda geliyor diyene kargalar bile güler arkadaşlar kargaları çağırında gülsünler

Ardamin gelmesi icin 15 kilo vermesi lazim, arti maasida maximum 1m tl ve bonuslar primler olmayacak.

Bizim takım SPK ve transfer sezonu baslamadi muhabbetleri yaparken fener ilk transferini aciklamis. Ya bizim takim kimseyle anlasamadi daha ve bizi bu bahaneyle kekliyor, ya da fener baska turlu bir yönetim yapisina sahip ve SPKdan bagimsiz hareket edebiliyor
SPK bize başka onlara başka muamele ettiği için bizimkiler çekiniyor olabilir. zaten bizimkilerin transferde aptür iyileşmeden bir şey yapmayacak kadar üşengeç oldukları da malum. anca yangın çıkarcaz hoca atar yapcak aptür ağlayacak yenge başkanı salona şutlayacak da ondan sonra transfer açıklamaları başlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt