Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
Olsen bana hep herry kewell hatırlatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediğim kadarıyla kayabolmuyor topsuz oyunda sürekli arayış içinde. Pres yapmayı seviyor. Yaşına rağmen fiziği gayet iyi mücadeleyi bırakmıyor. Ligin kalitesi düşük, ülkenin iklimi sahaya yansıyor. O yüzen ordaki fizik kondisyonu bizim lige yansıtırsa uçabilir. Deplasmanlarda anahtar olabilir. Ancak kulübü 13-15 milyon istiyor diye biliyorum.Topsuz oyunda nasil
Mac icinde kayboluyor mu
bu konuda saglam bir bilgi geldimi gercekten66 hayırlı olacak gibi gözüküyor.
Beyaz forma olmadığından gri forma alacaz..
SPK bize başka onlara başka muamele ettiği için bizimkiler çekiniyor olabilir. zaten bizimkilerin transferde aptür iyileşmeden bir şey yapmayacak kadar üşengeç oldukları da malum. anca yangın çıkarcaz hoca atar yapcak aptür ağlayacak yenge başkanı salona şutlayacak da ondan sonra transfer açıklamaları başlayacak.Bizim takım SPK ve transfer sezonu baslamadi muhabbetleri yaparken fener ilk transferini aciklamis. Ya bizim takim kimseyle anlasamadi daha ve bizi bu bahaneyle kekliyor, ya da fener baska turlu bir yönetim yapisina sahip ve SPKdan bagimsiz hareket edebiliyor
Skov banega arda iyi bir orta saha daha ve forvet.Skov yetenekli 1 kardeşimize benziyor alabiliyorsak alalım. Zarar edeceğimiz yatırım olmayacaktır.