- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavaş Ünsal kardeş!ardayı isteyenler fenerbahçelidir
600k+400k=1 Milyona geliyor zaten imza parası ile gayet yeterli benceFenerde dogru dürüz oynamayan Senere 900 bin € civarinda para veren takim, bence Ligue 1 de iyi forma sansi bulan oyuncuya 600 bin senelik maas önermez. Sener seviyesinde maas onada verirler normalde.
?Yavaş Ünsal kardeş!
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isteyen fenerli yazdın O yüzden.
evet fenerlidirIsteyen fenerli yazdın O yüzden.
Ben istiyorum ama fenerli değilim mesala.evet fenerlidir
gizli fenerlilik vardırBen istiyorum ama fenerli değilim mesala.
iyiydide sol ayakli adam lazim.Nagatamodan iyiydi bu sezon
Abi biz ligi hep sert, fiziğe dayalı diye tanımlıyoruz. Bizimkiler italyaya gidince sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Üstelik Salih fiziğini de tam geliştirmeden gitti. Fiziğe en çok ihtiyaç olan bölgede orta sahada isteneni veremeyince bu noktaya kadar geriledi. Fenerden sonra ispanya yapsaydı bişeyler olurduSalih uçanın kalitesi çok iyiydi de ne olduysa Roma transferi sonrası oldu. Gittikçe geriye gitti gelişimi nedense.
Tanıyormusun beni? ya da forumda denk gelmiş olmalısın bir kaç kere. Nasıl böyle bir ihtimale vardın merak icerisindeyim ÜNSAL kardeş?!gizli fenerlilik vardır
İtalya'da en önemli gelişim yıllarında gidip gerekli süreleri göremedi galiba.Abi biz ligi hep sert, fiziğe dayalı diye tanımlıyoruz. Bizimkiler italyaya gidince sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Üstelik Salih fiziğini de tam geliştirmeden gitti. Fiziğe en çok ihtiyaç olan bölgede orta sahada isteneni veremeyince bu noktaya kadar geriledi. Fenerden sonra ispanya yapsaydı bişeyler olurdu
ardayı istediğini sanmıyorumTanıyormusun beni? ya da forumda denk gelmiş olmalısın bir kaç kere. Nasıl böyle bir ihtimale vardın merak icerisindeyim ÜNSAL kardeş?!