Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.571
- 11.425
- 1.838
Derken düzeltmiş zaten 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

evet özgür ayten beyde sehven yapılan bu hata için özür diledi 700 bin € imiş arklar
euro diye düzelltti700 bin tl ye bank Asya’da oynamıyorlar.Saçma.
Gelmiyo.Geldiği an 2-3 kişi rahatsız ediyo..konuşuyorsan söyle foruma gelsin yaw
Rahatsız edene bela oluruz sela okuturuzGelmiyo.Geldiği an 2-3 kişi rahatsız ediyo..
Gelmiyo.Geldiği an 2-3 kişi rahatsız ediyo..
Mutlu Aksu var altyapidan ben beğeniyorum şans verilebilir benceSener transferi demek kanatlara 2 yabanci alabilirsin demek. 1 yil sozlesmesi kalmis olan Mariano'yu yollayip hucum hattina bir yabanci daha alabiliriz. Devre arasi transfer doneminde takimda 14 yabanci oldugu icin Rodrigues'in yerine oyuncu alinmadi ve Onyekuru-Feghouli-Sinan-Yunus ile sezonu bitirdik, ki son iki isimin yetersiz oldugunu soylemeye gerek yok zaten. Var mi alabilecegimiz dusuk maliyeti olan ve takima katki saglayabilen yerli bir kanat? Jimmy var o da Sinan Gumus yerine geliyor. Babel'i aldik diyelim, alternatifi icin yerli oyuncu almak zorundasin. Kaldi ki Sener'in yillik ucreti gayet makul. Kendisini pek begendigimden degil, yerine Nazim Sangare veya Mert Muldur'u isterim ama 3-4 milyona Nazim/Mert mi yoksa bonservissiz Sener mi?
Emre Mor disiplinsiz oldugu icin gerek yok, Tore 2 yildir top oynamiyor, Kenan Karaman bizim seviyemizde degil. Arda'yi yazmaya gerek yok. Alt yapida ise benin bildigim yetenekli bir kanat oyuncusu yok.
Var mi baska mantikli onerileriniz?
Ve yorumcu büyük üstat ÖMER ÜRÜNDÜL BEYGençlik Trtspor da Arjantin-Kolombiya maçı var.
Bloglar arası bağlantı.Ve yorumcu büyük üstat ÖMER ÜRÜNDÜL BEY
2 defa geldi rahatsız ettiler..Rahatsız edene bela oluruz sela okuturuz
Neymiş sallıyomuş.Emre Mor transferi olmadı diye rahatsız edenler var.Emre'nin gelmesi Yunus'un gitmesine bağlıydı.Menajeri sıkıntı çıkarınca transfer iptal oldu..gelsin rahatsız eden olursa birdaha gelmez. ayrıca kim rahatsız ediyor ? tertemiz bir insan ve çıkar ilişkisi yok
Gençlik Trtspor da Arjantin-Kolombiya maçı var.
son gelismeleri alalim
Mutlu ofansif orta saha. Hoca hazirlik kampinda kadroya dahil etmesini bekliyorum.Mutlu Aksu var altyapidan ben beğeniyorum şans verilebilir bence
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi