Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48911

Yorum süper.

Cengiz Ünder fena Galatasaray taraftari yanliz. Instada bakiyorum 433ün bizimle yaptigi her paylasimina like atiyor. 27-28 yaslarinda bizde görmek isterim cengoyu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Aytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya

Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla

İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici

Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !

Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boş yapma yakında banlanınca aytaç ve faydalı kelimelrini yanyana getirmemeyi ögreniceksin

Aytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya

Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla

İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici

Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !

Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry Speed de geliyor mu

Bence rotasyonda iş yapar eğer Aytaç bedava gelir ve yıllık ücreti makul olursa.
ya nasıl yapar nasıl yapabilir verilecek para bence haram. fiziksel güç mi abi her şey. oynat celili falan getir bir almancı oynat abi selçuk oynasın ama gelipte para ve kadroda yer tutması açısından verilcek her şey haram yawi.
bedavanın ötesinde bir sürü para aklanır ordan ya.

Bild'e gore Leipzig Bruma'yi yollamak istiyor. Psv ve bir kac rus takimi ilgileniyormus. Leipzig satisindan 15m gibi bir bonservis bekliyor.

Aytaç'ı bu formaya layık görüp en azından 1 sene Celil, Atalay vb oyuncuları görmeyen karar alıcıların kulübe zararını milyon eurolarla ölçemezsiniz.

ya nasıl yapar nasıl yapabilir verilecek para bence haram. fiziksel güç mi abi her şey. oynat celili falan getir bir almancı oynat abi selçuk oynasın ama gelipte para ve kadroda yer tutması açısından verilcek her şey haram yawi.
bedavanın ötesinde bir sürü para aklanır ordan ya.
O iş öyle olmuyor. Selçuk fiziksel yetersizlikten dolayı oynayamıyor, Celil veya almancı getir diyorsun o da olmaz. Zaten olacak olsa Celil'i daha çok görürdük Galatasaray formasıyla.

aytaç kara muğdat ömer bayram gibi adamlar hiç bir yarar sağlamaz.

Cengiz sıkı Galatasaraylı altınordu kadrosundski Recep yemişçi var stoper o söylemişti hatta akbile gitmeden ilgimiz olmuş ama çok düşük para teklif etmişiz bu sene akbile giden Alican da Galatasaraylı

O iş öyle olmuyor. Selçuk fiziksel yetersizlikten dolayı oynayamıyor, Celil veya almancı getir diyorsun o da olmaz. Zaten olacak olsa Celil'i daha çok görürdük Galatasaray formasıyla.
ya gördügümüz aytaç mı oraya oturcak ? vasat altı transferler benim canımı sıktı. bana hiç bir şey vaadetmiyor bu adam aksine kadro maddi manevi şişkinlik yaratır. ki bu trasnferin oluşturcagı hava da genç oyuncular için kötü etki. bomboş transfer olur.

ya gördügümüz aytaç mı oraya oturcak ? vasat altı transferler benim canımı sıktı. bana hiç bir şey vaadetmiyor bu adam aksine kadro maddi manevi şişkinlik yaratır. ki bu trasnferin oluşturcagı hava da genç oyuncular için kötü etki. bomboş transfer olur.
Yedekte Selçuk bekleyeceğine 300 bin euroya Aytaç beklesin ?

Ne gibi faydası olacak ki bu adamların?
Ne faydası oldu Muğdat'ın, Ömer'in, Sarp'ın, Serkan Kurtuluş'un, Yiğit Gökoğlan' un, Çalık' ın?

Geriye doğru daha onlarca isim var.

Beklenti nedir?

Bundan öncekiler neyi bizim alt yapıda belki de sonra hiçbir işe yaramayacak olan ama denenmesi gereken ve bedava olan gençlerden üstün yaptı ki Aytaç yapsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt