Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Yorum süper.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Net 3.6 son bilançodaki fark. 6 ay geriden açıklıyorlar, şu winwin olmasa 4 milyarı geçerdi şimdiye çünkü bedelli, bağış ve sponsorluk gelirleri hep 2018'e yazıldı.3.6 fark mi?
boş yapma yakında banlanınca aytaç ve faydalı kelimelrini yanyana getirmemeyi ögreniceksinAytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya
Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla
İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici
Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !
Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry Speed de geliyor muAytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya
Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla
İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici
Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !
Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence rotasyonda iş yapar eğer Aytaç bedava gelir ve yıllık ücreti makul olursa.boş yapma yakında banlanınca aytaç ve faydalı kelimelrini yanyana getirmemeyi ögreniceksin
Garry Speed de geliyor mu
ya nasıl yapar nasıl yapabilir verilecek para bence haram. fiziksel güç mi abi her şey. oynat celili falan getir bir almancı oynat abi selçuk oynasın ama gelipte para ve kadroda yer tutması açısından verilcek her şey haram yawi.Bence rotasyonda iş yapar eğer Aytaç bedava gelir ve yıllık ücreti makul olursa.
Tam bunu yazacaktimNe diyor o salak
O iş öyle olmuyor. Selçuk fiziksel yetersizlikten dolayı oynayamıyor, Celil veya almancı getir diyorsun o da olmaz. Zaten olacak olsa Celil'i daha çok görürdük Galatasaray formasıyla.ya nasıl yapar nasıl yapabilir verilecek para bence haram. fiziksel güç mi abi her şey. oynat celili falan getir bir almancı oynat abi selçuk oynasın ama gelipte para ve kadroda yer tutması açısından verilcek her şey haram yawi.
bedavanın ötesinde bir sürü para aklanır ordan ya.
ya gördügümüz aytaç mı oraya oturcak ? vasat altı transferler benim canımı sıktı. bana hiç bir şey vaadetmiyor bu adam aksine kadro maddi manevi şişkinlik yaratır. ki bu trasnferin oluşturcagı hava da genç oyuncular için kötü etki. bomboş transfer olur.O iş öyle olmuyor. Selçuk fiziksel yetersizlikten dolayı oynayamıyor, Celil veya almancı getir diyorsun o da olmaz. Zaten olacak olsa Celil'i daha çok görürdük Galatasaray formasıyla.
Borç alacak farkları mı 3.6 milyon euro.
Yedekte Selçuk bekleyeceğine 300 bin euroya Aytaç beklesin ?ya gördügümüz aytaç mı oraya oturcak ? vasat altı transferler benim canımı sıktı. bana hiç bir şey vaadetmiyor bu adam aksine kadro maddi manevi şişkinlik yaratır. ki bu trasnferin oluşturcagı hava da genç oyuncular için kötü etki. bomboş transfer olur.
O iş öyle olmuyor. Selçuk fiziksel yetersizlikten dolayı oynayamıyor, Celil veya almancı getir diyorsun o da olmaz. Zaten olacak olsa Celil'i daha çok görürdük Galatasaray formasıyla.