Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sms konusunda bence ceza alacaklar veya almaları gerekir.

Bir düşünsene Paris, City de olan zengin Araplar hop ne oluyoruz deyip bizde bari bu şekilde kulübümüze para aktıralım diyemez mi?

Bu işe izin vereceklerine hiç inandırıcı bulmuyorum açıkçası. Ha görmeyin bunu diye UEFA ve FIFA'ya para vermiş olabilirler.
Ulusal medyada haber olmadıkça ciddi anlamda bir şey yapmazlar belkiide
Bunu demeye çalışıyorum işte, Uefa bu fenerola izin verirse yol olur. Yarın sen city'e psg'ye ffp dersen onlar da toplanır 1 gecede 1 milyar euro yaparlar.

Onyekuru için son ana kadar kiralama formülü devredeymiş.Medyada söylenmeyen isimleri söylemem mümkün değil.Şuan için öyle bir isim de yok.Fakat geçen seneki Onyekuru transferi gibi Fatih Hocanın sürprizleri elbet vardır gizli tutulan.

JM Seri hakkında bilgin var mı ? Eski duyumlarında Mata ile ilgili birşeyler var mı ?

İlk olarak yerli kaleci transferinde Altay Bayındır düşünülüyormuş fakat yüksek bonservis isteniyor.Akhisarlı Fatih bonservissiz olduğu için cazip durumda.Diğer alternatiflere de bakılıyormuş.Şener ile anlaşılmış.Gökay yeni sezonda yedek stoper olarak kadroda olacakmış.Bir yerli stoper daha bakılıyormuş eğer Ahmet Çalık giderse.Semih Kaya da olabilirmiş son çare.Ömer Bayram gönderilmek isteniyormuş.Ozornwafor ile anlaşılmış kiralanacakmış.Selçuk ile 1 yıllık sözleşme imzalanacakmış.Badou Ndiayenın tekrar kiralanması düşünülmüyormuş ama son ana kadar kapı açıkmış.Ever Banega ile görüşülüyormuş maaş ve bonservis konusunda ufak miktar farklar varmış.Jimmy Durmaz ile anlaşılmak üzere ama uyanık menajeri diğer takımlara da önermiş.
Bİlgilerin için sağol da yeni bir isim yok sanki? Yani burada yazılanların dışında birini göremedim ben

La tamam adam heyecanlanmış yazmış işte adama sallamayı bırakın. Hepsi bildiğimiz şeyler napalım onuda öyle kabul edelim

Arkadaşlar transfer haberleri genelde menajer önermelerinden ya da fiyat yükseltmek için çıkıyor hiç bir kulüp bitirmediği transferin haberini kimseyle paylaşmaz daha fazla fiyat yükselmesin diye

Hayaller:Muslera-Valencia-Luyindama-Marcao-Laxalt-Seri-Banega-Feghouli-Mata-Onyekuru-Sturridge
Gerçekler:Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-Banega-Feghouli-Belhanda-Babel-Welbeck

Forvet olarak 10 yılda 81 gelen 82 giden olabilir mi ki?. Ortalama 8 forvet değişimi / yıl :unsure::poop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt