Özgür Yakar
Kırmızı Üye
- 5 Mart 2014
- 1.365
- 380
- 953
Wellback harikadır ama sağlam ise.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman açıklanacak. Açıkçası bunlara ceza gelsin istemiyorum. Hem daha çok batarlar hemde Ceza gelirse yerli sınırı getirirler. Malum fenerasyonu resmi olarak kurdularFb‘nin cezasi aciklansa da iki gülsek yav
haklı olabilirsin hepsinde ama bizim ligimizde defansların içinden geçer.Arkadaşlar Welbeck yazmayın. İki sebebden istemiyoruz.
1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.
2.) Sakatlık yüzünden full olarak oynadığı tek bir sezon yok. Çok sakatlık yaşamış. Bu sakatlıklar performans olarak mutlaka olumsuz etkilemiştir. Geriye gitmiştir.
3.) Bizim kazma stoperler sakatlar bunu.
Ali k.oc bugun veya yarin aciklanmsini bekliyoruz dedi dünNe zaman açıklanacak. Açıkçası bunlara ceza gelsin istemiyorum. Hem daha çok batarlar hemde Ceza gelirse yerli sınırı getirirler. Malum fenerasyonu resmi olarak kurdular
Isim sormayacak isek neyi duyuracaksin, ne zaman sünnet olacagini mi?

Arkadaşlar Welbeck yazmayın. İki sebebden istemiyoruz.
1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.
.
Ardından Gomis baş tacı edilmiş, gittiği zaman ağlaşmalardan tut yönetim istifa seslerine kadar her türlü tantana çıkmıştı.Gomis Swanseade 33 maçta 6 gol Atmisti
Cevabini sabirsizlikla bekliyorum.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Uçakta plan yapıyordur şimdi ucuza kapatmak için.SON DAKİKA |
Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak, Welbeck için İngiltere’ye gidiyor. (@sporarena) https://t.co/qpR8Wvn5oc
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vizesi filan biriktir göndermeyin şunuHoca göndermedi mi zaten emrahı yaw. tekrar niye denesin. ben mi yanlış hatırlıyorum?
hadi be
Yöneticilerden birisine yazman gerek. Yoksa konudan suresiz atilacaksinSağlam duyumlar aldım, toplaşın hele.
Geliyooor.
Gidiyooor.
Kalıyooor.
İsim sormayın arkadaşlar ltf.
Gomis Swanseade 33 maçta 6 gol Atmisti
Cevabini sabirsizlikla bekliyorum.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum