Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Welbeck yazmayın. İki sebebden istemiyoruz.

1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.

2.) Sakatlık yüzünden full olarak oynadığı tek bir sezon yok. Çok sakatlık yaşamış. Bu sakatlıklar performans olarak mutlaka olumsuz etkilemiştir. Geriye gitmiştir.

3.) Bizim kazma stoperler sakatlar bunu.
haklı olabilirsin hepsinde ama bizim ligimizde defansların içinden geçer.
tabi sakat olmamak şartı ile.

Welbeck'in İngiltere'den talibi yoksa bize gelebilir. Burda yeniden bir çıkış yapabilir. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Oyuncunun sakatlık geçmişi ve istikrar sorunu var ama sağlam bir Welbeck 28 yaşında Türkiye'ye gelmez normalde.

kayserinin başkanı yine tvde deniz türüçü pazarlıyor,ulan jimmy ve töre allahtan boşta

rize başkanı canlı yayında,vedatı ihtar ediyor gibi hissetttim istediğimiz teklif gelmezse seneye bedavaya gitsin dedi

Arkadaşlar Welbeck yazmayın. İki sebebden istemiyoruz.

1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.
.

Gomis Swanseade 33 maçta 6 gol Atmisti

Cevabini sabirsizlikla bekliyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Welbeck kariyeri boyunca 4 agır sakatlık geçirmiş. Geçen sene ayak bileği yaralanmasından 200 gün sakat kalmış. Bir diğeri kıkırdak hasarı 238 gün. Diz operasyonu 154 gün . Tendon probleminden 122 gün. Manchester zamanında ise diz problemleri yüzünden 67 gün sakat kalmış. Sakatlıkların büyük kısmı diz sakatlıkları.

Sakatlık yaşamadığı tek yıl 2012-2013 sezonu. Ha birde bitiriciliği beklenildiği gibi değil.

SON DAKİKA |

Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak, Welbeck için İngiltere’ye gidiyor. (@sporarena) https://t.co/qpR8Wvn5oc

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uçakta plan yapıyordur şimdi ucuza kapatmak için.

- ha bu lacazette kaç paradır ?
50m
- bizü aşar, bu xhaka uşağı kaç paradır ?
30m
- ta buralara gelmişiz welbeck için bi güzellik yapın bari da ?
Bedava

Ve AA meşhur taktiğiyle bir kulübü daha kazıkladığını düşünerek lobiden ayrılır.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Galatasaray'ın teklifi aynı, Fenerbahçe'nin sözlü isteği değişmedi. 2, 3 milyon euroya verirsek Vedat gibi oyuncuyu almamız mümkün değil. O paraya vermek yerine 1 sene daha oynatırız sonra sözleşmesi bitince serbest kalır gider." (TRT Spor)

Gomis Swanseade 33 maçta 6 gol Atmisti

Cevabini sabirsizlikla bekliyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ben ne yazmışım iyi bak. Welbeck oynadığı hiç bir sezon PL'de 10 ve üzeri gol atmamış dedim. Gomis'in ise son 10 yılda ligde 10+ gol atamadığı tek kulübü swanse 10 sezonda 2 sezon çok 8 sene 10+ gol atmış liglerde. Bu adam Fransız hani İngiltere alışamamış dersin ama welbeck İngiliz kendi Ligi'nde atamıyor .

Ben iş yapmaz demiyorum . Ama Gomis kadar yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt