Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Vurucu ekipten forvet diyorlar.mevkisi neymiş renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vurucu ekipten forvet diyorlar.mevkisi neymiş renktaş
Olur valla,uyar bizeRizespor Başkanı Hasan Kartal: "Galatasaray'ın teklifi aynı, Fenerbahçe'nin sözlü isteği değişmedi. 2, 3 milyon euroya verirsek Vedat gibi oyuncuyu almamız mümkün değil. O paraya vermek yerine 1 sene daha oynatırız sonra sözleşmesi bitince serbest kalır gider." (TRT Spor)
Gerçek hayat ile fifayı ayırt edemeyen arkadaşlarımız gelsin duasına cıkacakmışWelbeck kariyeri boyunca 4 agır sakatlık geçirmiş. Geçen sene ayak bileği yaralanmasından 200 gün sakat kalmış. Bir diğeri kıkırdak hasarı 238 gün. Diz operasyonu 154 gün . Tendon probleminden 122 gün. Manchester zamanında ise diz problemleri yüzünden 67 gün sakat kalmış. Sakatlıkların büyük kısmı diz sakatlıkları.
Sakatlık yaşamadığı tek yıl 2012-2013 sezonu. Ha birde bitiriciliği beklenildiği gibi değil.
defans semih ve chedjou mor forma hattrick welbeck
defans semih ve chedjou mor forma hattrick welbeck
Valla reis bir tarafta 10 mil.€ bonservis istenilen ve daha 6 ay öncesinde Rizespor'da bile tartışılan Muriqi 'ye bakıyorum diğer tarafta Manu & Arsenal forması ile 206 Premier Lig maçına çıkmış ve İngiltere Milli Takımı seviyesini görmüş 42 maça çıkmış bonservissiz Welbeck'e bakıyorum sakatlık ihtimali her türlü göz önüne alınabilecek bir oyuncuBen welbeck kötü demiyorum. Sakatlık riskini göze alıyorsa alsın kulüp. İnşallah saglık ekibinin görüşünü almadan gitmemiştir Albayrak
Hala aponun bu tür transferler için yurtdışına çıkması rezilliktir ya adam Türkçeyi konuşamıyorSON DAKİKA |
Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak, Welbeck için İngiltere’ye gidiyor. (@sporarena) https://t.co/qpR8Wvn5oc
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam biz burda konuşurken Opta tweet atmış.
hocam adam tek gitmiyordur illaki bir tercüman vardırHala aponun bu tür transferler için yurtdışına çıkması rezilliktir ya adam Türkçeyi konuşamıyor
rize başkanı canlı yayında,vedatı ihtar ediyor gibi hissetttim istediğimiz teklif gelmezse seneye bedavaya gitsin dedi
Bize uyar.Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Galatasaray'ın teklifi aynı, Fenerbahçe'nin sözlü isteği değişmedi. 2, 3 milyon euroya verirsek Vedat gibi oyuncuyu almamız mümkün değil. O paraya vermek yerine 1 sene daha oynatırız sonra sözleşmesi bitince serbest kalır gider." (TRT Spor)