Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Galatasaray'ın teklifi aynı, Fenerbahçe'nin sözlü isteği değişmedi. 2, 3 milyon euroya verirsek Vedat gibi oyuncuyu almamız mümkün değil. O paraya vermek yerine 1 sene daha oynatırız sonra sözleşmesi bitince serbest kalır gider." (TRT Spor)
Olur valla,uyar bize

Welbeck kariyeri boyunca 4 agır sakatlık geçirmiş. Geçen sene ayak bileği yaralanmasından 200 gün sakat kalmış. Bir diğeri kıkırdak hasarı 238 gün. Diz operasyonu 154 gün . Tendon probleminden 122 gün. Manchester zamanında ise diz problemleri yüzünden 67 gün sakat kalmış. Sakatlıkların büyük kısmı diz sakatlıkları.

Sakatlık yaşamadığı tek yıl 2012-2013 sezonu. Ha birde bitiriciliği beklenildiği gibi değil.
Gerçek hayat ile fifayı ayırt edemeyen arkadaşlarımız gelsin duasına cıkacakmış

Wellbeck müzmin sakat maalesef bu genç yaşta dizi gitmiş durumda yani alırsak ölü yatırım yapmış oluruz
Keşke sturridge olsa ama o da epl dışına çıkmaz

Welbeck golcu mu deil tam olarak ama bu ligde rahat 15 gol atar. Ha is yapar mi muthis isler yapar ama sakatliklar nedeniyle kendine gelebilirmi onu bilmem. Arsenalde hep sakatti yoksa kendisini cok begeniyordum

defans semih ve chedjou mor forma hattrick welbeck

Yav işte kast ettiğim şey bu Welbeck muazzam bir golcü değil öyle süper yetenekli de bir herif de değil ama muazzam bir atlet. Fiziği ve hızı çok iyi seviyede vücudu ile de bunu iyi kullanıyor

STSL'de böyle adamlar hep iş yaptı Welbeck gelsin o da iş yapar bundan en ufak bir şüphem yok, tek sorun yüklü bir maaş isteyebilir ve sakatlık sorunu çekerse elimizde patlamaya ihtimali var yoksa al Welbeck'i bonservissiz parlama yaparsa bir sonraki sezon direk EPL'ye geri satabilirsin

Ben welbeck kötü demiyorum. Sakatlık riskini göze alıyorsa alsın kulüp. İnşallah saglık ekibinin görüşünü almadan gitmemiştir Albayrak
Valla reis bir tarafta 10 mil.€ bonservis istenilen ve daha 6 ay öncesinde Rizespor'da bile tartışılan Muriqi 'ye bakıyorum diğer tarafta Manu & Arsenal forması ile 206 Premier Lig maçına çıkmış ve İngiltere Milli Takımı seviyesini görmüş 42 maça çıkmış bonservissiz Welbeck'e bakıyorum sakatlık ihtimali her türlü göz önüne alınabilecek bir oyuncu

Abdürrahim Albayrak Muriqi 'yi alıp Rize'yi zengin etme şansı varken Welbeck ile görüşmeye gitmesi ile hayret verici bir iş

Muslera
Guga-Luyindama-Marcao-Linnes
Feghouli-Fernando-Banega-Onyekuru
Jonathan Kodjia-Babel

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Galatasaray'ın teklifi aynı, Fenerbahçe'nin sözlü isteği değişmedi. 2, 3 milyon euroya verirsek Vedat gibi oyuncuyu almamız mümkün değil. O paraya vermek yerine 1 sene daha oynatırız sonra sözleşmesi bitince serbest kalır gider." (TRT Spor)
Bize uyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt