Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel imza attığı anda Onyekuru yu unutalım diyecem ama Babel in forvet oynama özelliği var mı ?

Hoca acaba forveti de yedeklerim diye mi düşünüyor babel ile

leblebi gibi gol atan forvetle, adam yiyen uzun bacaklı zenci ortasaha transferleri ne durumda?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Kimsenin keşfemediği futbolcuyu bulacaksınız. Mesela Nwakaeme. 1 milyon Euro'ya aldık. Bu sene 4 milyon Euro teklif geldi. Satmadık. Futbolcu aldığınız zaman para kazanacaksınız, kaybetmeyeceksiniz”

Bak bu konuda haklısın

by golf

Sn.Modlar,66yozgatli sallamis size yine antuda,bes yildir bulamadilar,birkac transfer olsun dagitirim oralari diye demekki her transfere sallayan mesaj sayisi yuksek birilerine dikkat etmek lazim. @keramettintanriverdi @musapaydinli @emrahyildirim
Adminler işsiz mi öyle boş beleş tiplerin peşinden koşsun? Barzonun teki,takılsın mal mal

Ben Arfa gelsin arkasına da 2 tane de kral adamlar alalım takım eğer 25 hafta şampiyon olmasa bende birşey bilmiyorum.

Hocam çok iyisin ... Bir Oyun oynayalım

Bu havalimanlar (A ve B) hangisi ?

( A )
05b124bb70219119869166f79331fa8b.jpg

____

(B)
56e7c347bc7c7e31c450e80e7f2a5cc7.jpg
A- Ankara
B - Antalya

Yıl 1991. Ünal Karaman'ın bir dergiye verdiği röportajdan kesitler.

Yasemin Evcim ve Bahar Öztan ile beraber oldum.
Sakatlığım cinsel ilişkiye giremediğim için.
Trabzon'da deşarj olabilecek en küçük bir yer bile yok.
Trabzonlu'nun sıkıntısı da zaten buradan geliyor.

D0WuXlCWoAAAO0J.jpg

Ben arfa lsterin bende ama kadro yapımıza uymaz hücum hattımız

Feghouli Arfa Babel
Welbeck

Olucaksa

Arka taraf

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Jetro
Amartey Banega

Olmalı o öndeklkwrin hiç biri defansa gelmez

Yıl 1991. Ünal Karaman'ın bir dergiye verdiği röportajdan kesitler.

Yasemin Evcim ve Bahar Öztan ile beraber oldum.
Sakatlığım cinsel ilişkiye giremediğim için.
Trabzon'da deşarj olabilecek en küçük bir yer bile yok.
Trabzonlu'nun sıkıntısı da zaten buradan geliyor.

D0WuXlCWoAAAO0J.jpg

Sadece Cruyff ayarında bir futbol dahisi değil, aynı zamanda Freudian bir psikanalist, Durkhemian bir sosyolog Ünal hocam.

Gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması gerekiyor işte böyle.

Ben Arfa gelsin arkasına da 2 tane de kral adamlar alalım takım eğer 25 hafta şampiyon olmasa bende birşey bilmiyorum.

Güzel.

Sonrası var mı?

32 yaşında Ben Arfa olacak 33 yaşında. Sözleşmesi 3 yıl olur yıllıkta 3.5 milyon euro alır. Aynı performansı alabilecek misin? Satacak mısın? Kime, ne paraya?

Sattın diyelim Arabistan’a, yerine kimi alacaksın? Her sene yeni 10 numara alamazsın. Bu hatayı Fikret yaptı BJK’ta, sonunda patladı.

Bir vizyon, bir planlama olmalı transferde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt