Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Levent abi osura osura uyuyacağı saati paylaşmış beyler dağılın.Evet taze duyumlar paylaşacağım. Toplanın. Türkiye saati ile 00:15'de yeni ve taze duyumlar paylaşacağım. Toplanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent abi osura osura uyuyacağı saati paylaşmış beyler dağılın.Evet taze duyumlar paylaşacağım. Toplanın. Türkiye saati ile 00:15'de yeni ve taze duyumlar paylaşacağım. Toplanın.
Neye, kime göre? Somut bir delil koyar mısın ortaya rica etsem!Komik olan Arda çogunuzdan fanatik Galatasarayli olmasi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fatih Terim'i babam kadar çok severim ama şu takima ardayi alır gelirse yazıklar olsunUlan o kadar sövdüm ardaya gelince Adaaaamm çekersem tinercilerden ne farkım kalır. Büyük konuşmayayım da 3 golle tinercilerin durumuna düşeceğime pembe etek giyer mecidiyeköyde gexerim daha iyi
![]()
evet fanatik galatasaraylı beşiktaş bestesi söyleyip formasını giyer![]()
Levent abi osura osura uyuyacağı saati paylaşmıştı beyler dağılın.
Yahu benim anlamadığım Emre Akbaba veya Diagne transferlerinden hiç mi ders çıkarmadı bizim yönetim ? daha Deniz Türüç&Muriqi ve Trezeguet peşinde koşuyor sözleşmesi bitecek Emre'ye 4 mil.€ 1 yıllık yaptığı patlamayla Diagne'ye 13 mil.€ bonservis ödediğimizi gören Anadolu takımları da kapıyı 10 mil.€ bonservis ile açıyor
Ihtiyar adam.İzlanda saati ile 21.15 ne yatacak adam
Ba nega
Ba bel
Ba lotelli...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla baksana herkes barışmış diyor. İftar yemeği yedikleri söyleniyor. Net söyliyim gelirse desteklemem yani. Beyefendinin aklı bu zamana kadar nerelerdeymiş acaba. Hiç kendine bakmayan, herşeyde kendini haklı gören özeleştiri yapamayan bir adamın ben değişeceğine hiç inanmıyorum. Gelirse nur topu gibi bi papazımız olurFatih Terim'i babam kadar çok severim ama şu takima ardayi alır gelirse yazıklar olsun
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerim onun fanatikliğiniKomik olan Arda çogunuzdan fanatik Galatasarayli olmasi
Bu mu yani ortaya koyduğun ve Arda'nın onu istemeyenlerden daha fanatik Galatasaraylı olduğunu kanıtlayan. Bu koca bir yalan yav. Galatasarayı düşünen, seven adam, en basitinden Avrupa'da kalmayı düşünüyorum der geçerdi.‚Galatasaray beni istemedi diyemedim utandim‘
gelirse tribün hayatıma son noktayı koyarımValla baksana herkes barışmış diyor. İftar yemeği yedikleri söyleniyor. Net söyliyim gelirse desteklemem yani. Beyefendinin aklı bu zamana kadar nerelerdeymiş acaba. Hiç kendine bakmayan, herşeyde kendini haklı gören özeleştiri yapamayan bir adamın ben değişeceğine hiç inanmıyorum. Gelirse nur topu gibi bi papazımız olur