Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arda beşiktaş forması ile ilgili görsel sonucu

evet fanatik galatasaraylı beşiktaş bestesi söyleyip formasını giyer :)

Ardanin Galatasarayliligini tartismam. Filipe Luisin repörtajini hatirladim. Beraber kaldiklari otel odasinda Galarasaray gol attiginda beni bagirarak uyandirdi demisti. Arda Galatasaraylidir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arda ancak şampiyonluklarımızı imha etmek istiyorsak gündeme gelebilir lakin başımızda Fatih Terim gibi bir patron varken bu komik iddiaları gülüp geçiyorum.

Yahu benim anlamadığım Emre Akbaba veya Diagne transferlerinden hiç mi ders çıkarmadı bizim yönetim ? daha Deniz Türüç&Muriqi ve Trezeguet peşinde koşuyor sözleşmesi bitecek Emre'ye 4 mil.€ 1 yıllık yaptığı patlamayla Diagne'ye 13 mil.€ bonservis ödediğimizi gören Anadolu takımları da kapıyı 10 mil.€ bonservis ile açıyor

Sadece bir düzeltme yapmak istiyorum. Bence Emre'nin yaşadığı sakatlıklar dikkate alınmalı,eğer sakatlık yaşamasa bu sezona damga vururdu. (Bence)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim'i babam kadar çok severim ama şu takima ardayi alır gelirse yazıklar olsun

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla baksana herkes barışmış diyor. İftar yemeği yedikleri söyleniyor. Net söyliyim gelirse desteklemem yani. Beyefendinin aklı bu zamana kadar nerelerdeymiş acaba. Hiç kendine bakmayan, herşeyde kendini haklı gören özeleştiri yapamayan bir adamın ben değişeceğine hiç inanmıyorum. Gelirse nur topu gibi bi papazımız olur

‚Galatasaray beni istemedi diyemedim utandim‘

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu mu yani ortaya koyduğun ve Arda'nın onu istemeyenlerden daha fanatik Galatasaraylı olduğunu kanıtlayan. Bu koca bir yalan yav. Galatasarayı düşünen, seven adam, en basitinden Avrupa'da kalmayı düşünüyorum der geçerdi.

Valla baksana herkes barışmış diyor. İftar yemeği yedikleri söyleniyor. Net söyliyim gelirse desteklemem yani. Beyefendinin aklı bu zamana kadar nerelerdeymiş acaba. Hiç kendine bakmayan, herşeyde kendini haklı gören özeleştiri yapamayan bir adamın ben değişeceğine hiç inanmıyorum. Gelirse nur topu gibi bi papazımız olur
gelirse tribün hayatıma son noktayı koyarım
maça gitmem
gsstore alışveriş yapmam

koyabileceğim en büyük tepki bu olabilir
ha konyaya geldiğinde havaalanına gidip söverim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt