Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Ardayı desteklemem. Ne attığı gole sevinirim ne de attırdığı. Ama bir pislik yüzünden Galatasaraya sırt dönmem. Pislik her yerde çıkar, biraz mide bulandırır sonra ishal olursun o pisliği atarsın.

Bende Arda gelsin diye yalvarmiyorum zaten. Hatta gelmesin diyenlerdenim. Ama Hoca okay der gelir sahaya sürer ve o arada isliklayanlar olursa. O an Onlar benim gözümde bir fenerli veya tinercidir. Hoca bunlari kendi agziyla söyledi. ‚Eger biz teknik kararlar verdiysek bir bildigimiz vardir. Oyunculari isliklamak bizleri isliklamaktir‘ dedi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kenyadan adam almayın. bozuk adamlar çoğu. forumda da var böyle bozuk kenyalılar.

bir de ağır fenerli değil miydi serkan lan? ne alaka yani

Zaten kötü laf etti demedim dikkat edersen, bugün gitse halay çeker dedim sevmediği bütün postlarında mevcut.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo onu da demedi ve postlarının hiç birinde de öyle bir izlenim bırakmadı. Adam oynadığımız kötü oyunu eleştiriyor yav bu kadar. Bugün başımızda başka hoca olsa ve kötü futbol olsa yine yapacağı o. Yahu çabamız Galatasaray diyoruz ama Galatasarayın daha iyi top oynamasını istediğini eleştiri ile dile getirenlere düşmanlık derecesine varan davranışlar sergileniyor.

valentine-ozornwafor-of-nigeria-during-the-fifa-u20-world-cup-match-picture-id1146073352

@Nurullah Fethi Ozornwafor transferinden vazgecmisler renktas

Serkan Kırıntılı Konyada çok seviliyor. Gitmek istiyorum derse zorluk çıkarmazlar ek olarak sözleşmesinin son senesine giriyor

Kusura bakma ama inandirici felan degilsin.

THY sistemine girion diye kimse sesini cikartmadi suan duyumculuk tasliyorsun.
Evet duyumculuk taslıyorum. Yasak mı ? :) Bunu da bizim arkadaş grubundan duydum. Bir tanesi de Şükrü Hanedar'ın çok sevdiği bir dostu. Yani yasak mı ? Sende duyabilirsin. Duyduğunu da paylaşabilirsin.

Kusura bakma ama inandirici felan degilsin.

THY sistemine girion diye kimse sesini cikartmadi suan duyumculuk tasliyorsun.
adam duyumculuk yapıp da twitterdaki instagramda takipçi mi topluo bundan karı ne. faydası olacak bir şey söylesen tamam dersim de adam senelerdir buralarda ne çıkarı olacak

Bende Arda gelsin diye yalvarmiyorum zaten. Hatta gelmesin diyenlerdenim. Ama Hoca okay der gelir sahaya sürer ve o arada isliklayanlar olursa. O an Onlar benim gözümde bir fenerli veya tinercidir. Hoca bunlari kendi agziyla söyledi. ‚Eger biz teknik kararlar verdiysek bir bildigimiz vardir. Oyunculari isliklamak bizleri isliklamaktir‘ dedi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yoo değildir, o an ıslıklayan hocaya rağmen istemeyen taraftardır. Herkes Fatih Terim ile aynı fikirde olmak zorunda değil çünkü Galatasaray Fatih Terimin değil sonuçta. Eğer hoca öyle düşünüyor ise aldığı bir kararı kabul etmeyen taraftarlar tarafından protesto olmasını da sineye çekecek. Yapabileceği tek şey ise buna serzenişte bulunmak ama o kadar işte, ne bir eksik ne de bir fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt