Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacmaligin daniskasidir.

DOS olmadan maca cikilmaz.

Fernandinho'nun ayagi iyi oldugu icin DOS olmadigi anlamina gelmiyor.

Emre akbaba tamam galatasarayli, sakatlandi felan ama cöp oglu cöp.

Ne 10 oynar ne 8 oynar ne 1 oynar ne 0 oynar.

Emre akbaba belhanda hayalleri kuruyor 1 senedir emre dalmis, hayal dunyasindan kalkti dicemde hala ps4 basinda kariyer oynuyordur.

Ndiaye DM oynamisti iste beceremedi sadece.

5 mac fit oynamis adama cop demekse net sekilde komik, milleti PS4 vs. gibi tabirlerle asagilamak gulunc.

Sen de buradaki diger herkes gibi alelade bir futbol seyircisisin. Kendini uzman belirleyip saga sola satasiyorsun da senin uzmanligin uzerine anlasilmis bir konu degil o yuzden bu tavirlarin havada kaliyor.

Arda mı yoksa ?

vk261hAf_400x400.jpg
Sen bana özelden bir tel atsana.

2015 teki hataya düşmeyeceğiz bu sefer inş kadroyu güçlendirip makası iyice açmalıyız

Karar verin Arda'yı isteyenler mi istemeyenler mi kuş?

Bilelim de arada kaynamayalım

Açikcasi gelmesini kimse istemiyor.

Konu ‚gelirse destekleriz ve desteklemeyiz’ diyenler arasinda ayriliyor.

Herkezin kendi bilecegi bir konu ama takima zarar verecek sekilde tepki vermek bir Galatasarayliya yakismaz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

onyekuru bruma aynı anda alınmalı babel rondonun yedeği olur

fegh out s.olsen in

belh out banega in

sen yaz üstad. Daima 2-3 kisi cikip sinirini,moralini bozacak. Forumda, normal hayatinda her yerde böyledir bu maalesef. Kiskanmaktir bu.
Hayır artık sinirlenmiyorum. Hiç umurumda da olmayacak. Neden moralimi bozayım ki Musap, ha doğru çıkmaz ise bu benim suçum onu da kabul edecek erdeme sahip olduğuma inanıyorum. Hiç de sinirlenmiyorum. Yada moralimi de bozmuyorum. :)

Sana bunu deme hakkını kim veriyor Hamza yav? Adam gelmesini de isteyebilir gitmesini de. Sen de takımı şampiyon yapan adama takıktın, hala daha da gitmesini istiyorsun. Hakkındır, kendince sebeplerin vardır, bu yüzden kötü mü Galatasaraylısın? Bu nasıl bir saçmalıktır yav. Hani tanımadığım başkası olsa gülüp geçeceğim de, eğitim görmüş birisin ve yürüttüğün içler acısı mantığa bak.

Hur iradem veriyor. Senden icazet mi istemeliydim bu cumleleri kurmadan once?

Sana gore kotu Galatasarayli olabilirim. Ben para eden 30'a merdiven dayamis yuksek maasli fizik ve istikrar sikintili topcularin her daim satilmasinin taraftariyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt