Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Windows ve Linux sistemlerinde Chrome veya az ram tüketen ismi fazla bilinmeyen tarayıcıları kullanıyorum..2 tarayıcı kullanıyorsun sanırım hangisi daha verimli
rdaş ip saldırıları nasıl artış var mıWindows ve Linux sistemlerinde Chrome veya az ram tüketen ismi fazla bilinmeyen tarayıcıları kullanıyorum..
Forumda arda turancı ve kapitalistlere karşı onurlu bir mücadele vereceğiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hemen cevap vereyim. Senin epeydir kaşıntın olduğunu biliyorum. THY sistemini ne kadar biliyorsun bilmiyorum. Ancak HUB dışında yolcu bilgisi görmen için dijital imza bırakman gerekiyor. Rezervasyon için isim yazmaya yada tam manası ile isim yazmana gerek yok. Çoğu zaman bizim sistemde yada her hangi bir hava yolu firmasında rezervasyon yapıldığı vakit yolcu isim bilgisi tam olarak yazılmaz. Doğru söylüyorsun yalnız yanlış yerde doğruyu söylüyorsun. Bilet işlemi gerçekleştiğinde yani Rezervasyon bilete döndüğünde yolcu bilgisi haricinde Kimlik numarası yada Pasaport bilgilerini girmek mecburiyetindesin. Bilet satış işlemi gerçekleştiğinde, yani rezervasyon için yolcu bilgisi isim soy isim olarak tam ve eksiksiz girilmek zorunda değildir. Bu rezervasyon numaralarının rezervasyon kodları vardır. Yani çok bilmişlik taslayan güzel kardeşim, rezervasyon bilgisinde yolcu kısmına örnek veriyorum. KİNG KOLPAY Asma yazarım. Ama bileti satarken Alpay ASMA yazmak mecburiyetindeyim.Umarım anlatabilmişimdir.Bir daha bilmediğin konularla ilgili yarım yamalak kulak dolma bilgiler ile yada Ruhi Çenet tarzı bilmişlik taslamamanı rica ediyorum. 22 yaşında girdim THY bünyesine ve yaklaşık 20 yılı geride bıraktım. Bana işimi öğretmemeni istirham ediyorum.Ha inanırsın inanmazsın beni çokta entrese etmiyor. Sonuçta burada paylaştığım bilgiler doğruda çıkabiliyor, yada yanlışta çıkabiliyor. Eğer ben bu bilgiler ile bir kazanç elde ediyorsam yalan çıktığında beni yerden yere vurabilirsin. Hatta hakkını helal etmeyebilirsin. Lakin forumdan yada başka bir mecradan para kazanmadığım için yazdıklarımda beni bağlar.
banegayı bekliyom işte ama twitterdan takip ediyom.burda yazılanlar zerre umrumda olmadıgı gibi bana göre kimse duyum falan vermesin.transfer gerçekleşmeyince sonra laf ediliyor,hakaret edilyo.hoş bişey değilH.g duyum var mi
No entanto o valor dos salarios diyo hocam maasta anlasmalari zor![]()
Santos > Mariano
Hadi inş
He zaten sen de laf sokmasan eksik kalırdı, ne demişler kambersiz düğün olmaz. Bu forumda reel hayatını en çok merak ettiğim üye sensin. Çok merak ediyorum farklı fikirlere saygı duymak gerekiyor deyip, seninle aynı fikirde olmayanlara kafayı takıyor musun? Eğer takıyor isen, çevrende eşin, dostun sana nasıl tepki veriyorlar diye merak ediyorum. Bu kadar yorma kendini yav, hasta olursun mazallah.

Arda Turan devrimciymiş
Düş kapitalistlerin yakasından
Yoo değil, farklı fikirlere saygı duymak gerekir ifadesinde bulundun bunu bizzat gördüm. Diğer bölüm ise kötü niyetli değil idi, gerçekten merak ediyorum.Bir layk için 1 sayfa yazı yazan birinden fazla iddialı laflar![]()
![]()
Ben bilmem
Sen kapitalistlerin yakasını bırak
Kalite rekabette
Resmen forumu nobeti Twitter'a sattin ha ayipbanegayı bekliyom işte ama twitterdan takip ediyom.burda yazılanlar zerre umrumda olmadıgı gibi bana göre kimse duyum falan vermesin.transfer gerçekleşmeyince sonra laf ediliyor,hakaret edilyo.hoş bişey değil
Yoo değil, farklı fikirlere saygı duymak gerekir ifadesinde bulundun bunu bizzat gördüm. Diğer bölüm ise kötü niyetli değil idi, gerçekten merak ediyorum.