Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kulübü içerisinden teyit edilerek alınan bilgiler doğrultusunda şunları paylaşmak istiyorum.

Ozonwafor kesin olarak vazgeçildi.
Salomon Rondon için temas kuruldu. Oyuncunun Copa America'daki durumu yakinen takip ediliyor. Eğer şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.
Roma'dan Patrick Schik ismi kiralama olarak gündeme gelmiş durumda, Fatih Terim'in Schick kiralanması için şartların zorlanmasını istiyor. Roma'nın bu kiralamaya sıcak bakmayacağı kanaatini taşıyorum. Çok zor hatta İmkansız diyebilirim.

İki tane genç scout transferi düşünülüyor. Bu basında ismi hiç geçmeyen oyuncular, bir tanesi Belçika liginden, isim öğrenemedim. İsim öğrendiğim takdir de paylaşacağım.

Yerli transfer, Ankaragücü'nden Altay Bayındır düşünülüyor. Ama yüksek bedel istenmiş. 5 milyon avro yedek kaleciye verilmez. Gökhan Töre ismi artık gündemden düşmeli, zira sakatlık sorunu nedeni ile transfer edilmeyecek. Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı için girişimimiz var. Şartlar olgunlaşırsa yedek kaleci olarak görebiliriz.

Emegine saglik. Schick Sinan'dan iyi bence. Töre insaAllah olmaz. Rondon da iyi isim. Altay sevinirdim. Serkan mutevazi adam severim.

Yalniz kesfedilen oyuncularin isimlerini paylasmayalim agabey. Yerin kulagi var. Etrafta pushed ta cok. Imzalar atildiginda hala bilinmiyorsa o zaman paylasalim. Tekrar tesekkurler.

Özetle transferler yine gecikecek kampa şener çöpü yetişir anca
Aylar öncesinden çalışmalar başlamıştı demişti hoca ama ortada somut hicbisey yok,ilginç

Adamlarin aktroll oldugunu soyledigim icin bana hakaret ediliyor ve sonunda da benim mesajim siliniyor. Soran olursa gsc'de demokratik ortam var dersiniz.

Cenk haberleri kolpa biliyorum ama kiralayabilseydik Fatih hocanın sisteminde feghouli falan da varken ciddi gol+asist katkısı sağlardı. Hocanın istediği tipte bir forvet.

Niasse duyumlari çikmamasi ilginc

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Emegine saglik. Schick Sinan'dan iyi bence. Töre insaAllah olmaz. Rondon da iyi isim. Altay sevinirdim. Serkan mutevazi adam severim.

Yalniz kesfedilen oyuncularin isimlerini paylasmayalim agabey. Yerin kulagi var. Etrafta pushed ta cok. Imzalar atildiginda hala bilinmiyorsa o zaman paylasalim. Tekrar tesekkurler.

:asd: :asd: :asd:

Schick geçtigimiz sezon toplamda 32 maça çikmis. 32!!!!

Neden kiralasin Roma. Bunun hiçbir mantikli açiklamasi olamaz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Adamlarin aktroll oldugunu soyledigim icin bana hakaret ediliyor ve sonunda da benim mesajim siliniyor. Soran olursa gsc'de demokratik ortam var dersiniz.
Siyaset karistirmak yasak yasaktan da ote mantikli degil ama hakareti de cezasiz kalmaz umarim bana istedigi gibi sovebiliyor diye baskalarina da yapabilecegini dusunmus olmali

muslera
linnes boss marcao yuto
fernando
belhanda xx
feghoulı xx babel

bunun dışına zor çıkar

Siyaset karistirmak yasak yasaktan da ote mantikli degil ama hakareti de cezasiz kalmaz umarim bana istedigi gibi sovebiliyor diye baskalarina da yapabilecegini dusunmus olmali

Siyasetle ilgili bir sey soylemedim ki sadece durumdan bahsettim. Icinde her "hukumet" gecen cumlede siyaset mi yapilmis olunuyor.

1 iki mesaj da editlendi
2 neyi editleyip neyi editlemeyeceğizi sana soracak değiliz
3 sırf vedat iyi dediler diye tanımadığın insanlara aktroll demen mi demokrasi oluyor
4 beğenmiyorsan çıkış yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt