Kenan Öztem
Sarı Üye
- 27 Haziran 2009
- 522
- 72
- 1.298
Vallahi Şükrü renktaşım pek yabancı ligi takip etmiyorum kim nasıl oynuyo vs. belli başlı oyuncular harici şahsen takip etmiyorumVardy çöp. Lukaku gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi Şükrü renktaşım pek yabancı ligi takip etmiyorum kim nasıl oynuyo vs. belli başlı oyuncular harici şahsen takip etmiyorumVardy çöp. Lukaku gelsin.
Galatasaray kulübü içerisinden teyit edilerek alınan bilgiler doğrultusunda şunları paylaşmak istiyorum.
Ozonwafor kesin olarak vazgeçildi.
Salomon Rondon için temas kuruldu. Oyuncunun Copa America'daki durumu yakinen takip ediliyor. Eğer şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.
Roma'dan Patrick Schik ismi kiralama olarak gündeme gelmiş durumda, Fatih Terim'in Schick kiralanması için şartların zorlanmasını istiyor. Roma'nın bu kiralamaya sıcak bakmayacağı kanaatini taşıyorum. Çok zor hatta İmkansız diyebilirim.
İki tane genç scout transferi düşünülüyor. Bu basında ismi hiç geçmeyen oyuncular, bir tanesi Belçika liginden, isim öğrenemedim. İsim öğrendiğim takdir de paylaşacağım.
Yerli transfer, Ankaragücü'nden Altay Bayındır düşünülüyor. Ama yüksek bedel istenmiş. 5 milyon avro yedek kaleciye verilmez. Gökhan Töre ismi artık gündemden düşmeli, zira sakatlık sorunu nedeni ile transfer edilmeyecek. Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı için girişimimiz var. Şartlar olgunlaşırsa yedek kaleci olarak görebiliriz.
@Yunus Emreforumda duyumcu var mı ?
+90 günah pointTwitter'da denk geldim belki kolpadır diye sadece isim yazayım eğer ban yersem de kader kurbanı dersinizGüya yönetcilerimiz
#JamieVardy için uğraşıyorlarmış. Günahı bana yazmayın![]()
srfydn ile büyümüştür o.
Emegine saglik. Schick Sinan'dan iyi bence. Töre insaAllah olmaz. Rondon da iyi isim. Altay sevinirdim. Serkan mutevazi adam severim.
Yalniz kesfedilen oyuncularin isimlerini paylasmayalim agabey. Yerin kulagi var. Etrafta pushed ta cok. Imzalar atildiginda hala bilinmiyorsa o zaman paylasalim. Tekrar tesekkurler.

Siyaset karistirmak yasak yasaktan da ote mantikli degil ama hakareti de cezasiz kalmaz umarim bana istedigi gibi sovebiliyor diye baskalarina da yapabilecegini dusunmus olmaliAdamlarin aktroll oldugunu soyledigim icin bana hakaret ediliyor ve sonunda da benim mesajim siliniyor. Soran olursa gsc'de demokratik ortam var dersiniz.
Siyaset karistirmak yasak yasaktan da ote mantikli degil ama hakareti de cezasiz kalmaz umarim bana istedigi gibi sovebiliyor diye baskalarina da yapabilecegini dusunmus olmali
1 iki mesaj da editlendiAdamlarin aktroll oldugunu soyledigim icin bana hakaret ediliyor ve sonunda da benim mesajim siliniyor. Soran olursa gsc'de demokratik ortam var dersiniz.