Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bozok
Umut Bozok
Centre-Forward
22
Turkey

France
1,50 Mill. €

skandal.
Yahu ben diyorum bu Nimes 'in çapı çok büyük değil öyle inanılamaz rakamlar istemezler diye zamanında Umut Bozok ve Savanier ikilisini bitirmemiz gerekiyordu

Çekdar da çok ilginç bir futbolcu bayağı bir yetenekli çocuk profesyonel düzeye alıştırabilirsek inanılmaz bir orta saha olma potansiyeli var
almanya altyapılı ayrıca ama digerleri gibi salak degil.sinan,tolga vs onları kastettim.mutluyu eleştiriyolar ama çok çok iyi bi sol ayak,forvete yakın oynarsa müthiş işler yapar.atalay ve cekdar ise tam ortasaha.

Yahu ben diyorum bu Nimes 'in çapı çok büyük değil öyle inanılamaz rakamlar istemezler diye zamanında Umut Bozok ve Savanier ikilisini bitirmemiz gerekiyordu
Takımın çapı ile oyuncu transferinin ne alakası var ki.Önemli olan oynadığı arena.Bak kıçı kırık adını bile çoğumuzun Google'a bakmadan yazamayacağımız Portekiz takımı oyuncusunu 35 milyona satabiliyor.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi'yi istedi. 'En iyi bizim takıma uyar' dedi ama bizim tüm kulüplere mesafemiz eşit. En iyi teklifi veren kulübe satarız. Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Toulouse istiyor." (TRT Spor)

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi'yi istedi. 'En iyi bizim takıma uyar' dedi ama bizim tüm kulüplere mesafemiz eşit. En iyi teklifi veren kulübe satarız. Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Toulouse istiyor." (TRT Spor)
Ali Koç başkanlık süresi boyunca ilk defa doğru konuşmuş

Çok özür dilerim yürüsün gitsin kime satarsa satsın yetti be sanki neymarı pazarlıyor

Çekdar dediniz de zamaninda Sergenin tavsiyesiyle cocugu bir süre takip ettim. Canli yayinlarina katildim hatte kendisiyle yazistim IG‘da. Bir kaç videosunda denk geldim alman arkadasiyla ot muhabbeti açildi. Sanirim ot kullaniyor. Haberiniz olsun

@Sergen Zeren

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Çekdar dediniz de zamaninda Sergenin tavsiyesiyle cocugu bir süre takip ettim. Canli yayinlarina katildim hatte kendisiyle yazistim IG‘da. Bir kaç videosunda denk geldim alman arkadasiyla ot muhabbeti açildi. Sanirim ot kullaniyor. Haberiniz olsun

@Sergen Zeren

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
İÇSİN YARASIN ABİ YAKISIR ASLANIMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt