Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarı ümide sokmayın arkadaşlar,umuda sokun

Arkadaşlar al-sat yüzünden Banega’yı bildiremiyoruz diye bir şey yok. Bildirirsen Uefa listesine yazamazsın dengeleyene kadar o kadar.

Senin burada gizem yaparak açıklamadığın olayın transfere etkisi 0,1 felandır

Medyaya düşmüş zaten yeterince daha ne olacak
Sen kimsin, seni tanimiyorum. Totem ya da gizemi de sana kim anlattiysa taniyip sevdigim insanlara dmden verdigim bilgiden ogrendigine gore dmden de guvenmemek gerekirmis; fakat zaten olmayacak bir transfer icin totem falan da yapmiyorken abidik gubidik laf sokmana gerek yok. Sen burada medyadakilere inanarak banega bizde huloooog diye sevinirken hicbir yer negatif konusmuyorken yazdim ben. Topa girmezdim di mi Galatasaray'a gonul vermis insanlar ogrensin istemesem.

Keşke transfer konusunda daha profesyonel kişilerle çalışsak.Önceki yönetim futbolcu getirmek adına paraları saçıyordu.Şimdiki yönetim para vermemek için futbolcu transferlerini sonlandıramıyor.Fatih Terimin işi maalesef çok zor.

Özgür Ayten konusunda kendisinin bilgileri GK Üyesinden aldigini hatirlar gibiyim. Isim vermiyecegim. O GK üyesi Serdar konusunda ‚Vermedik Serdari‘ filan da demisti. Onu da hatirliyorum. Yanliz GK üyelerinin transfer konusunda çok fazla birsey ögrenmedigini de biliyorum. Duyduklarini iletiyorlar. Iletikleri iddialar o yüzden kismen dogru kismen yanlis oluyor.

Yanlis anlama Özgür kardes senin bizim bilgilenmemiz için çabaladigini da biliyorum ve takdir ediyorum.

Ama temkinli yaklasmak lazim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt