Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.770
- 1.730
- 1.778
Salih icin direkt yurtdısı diyorlardi Trabzonun almasi garip geldi bana
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin de sağın solun hiç belli olmuyor. Daha son birkaç saate kadar uğruna ölçüsüz destanlar yazanlara like atıp, destekleyici minvalde hunharca mesajlar kasıyordun. N'oldu da aklın başına geldiyse?!...
Takipçi kasmak için mesaj atan şunları lütfen buralara taşımayın yahu. İbra Pogba falan diyorlar. Etek alacak paraları yok.
Haberi kim yapmisTetteh den sonra chicharito haberi çok iyi geldi bize tak tak saplayacak adam lazim chicharito da böyle bir adam
Bilmiyorum. Scout olabilir. Biri Belçika demiştim. Diğeri de belki buradan olabilir. Lakin Ne Chicarito ne Herrera değil. Emin olduğum bir şey bu ikisi değildir.Abi bu meksikalılar ne iş ? Scout mu bilindik biri mi
Salihi alarak büyük is yapmışlar bence trabzon doğru hamleler yapiyorSalih icin direkt yurtdısı diyorlardi Trabzonun almasi garip geldi bana
herifi seviyor olmam az evvel attigim mesaja engel yahut tezatlik edecek bir vaziyet degil
kimin neye like attiginin hesabini yapman da kafayi yemis oldugunu gosteriyor malesef, benim sagimi solumu degil
Kolpacı diye bir ithamım var mı ?
Gizem yaratıyorlar gereksiz yere Apo bile ilgimiz olduğunu açıkladı dolayısıyla o sakladıkları şeyin önemi yok
Burada size gelmeyecek diyor arka planda başka şeyler konuşuyor bunu da bil yani
Abi bu meksikalılar ne iş ? Scout mu bilindik biri mi
------------Muslera----------
Lala-Luyindama-Marcao-Linnes
------Bennacer-Banega-----
Feghouli----Belhanda----Babel
-----------Iheanacho----------
Rotasyon kadro
---------------Altay---------------
Şener------Donk--Işık Kaan-----Luş
-----------Mehmet Ö--Taylan----------
---Başsan------Salih Uçan----Jimmy---
---------------Muriqi--------------
Şu kadroyu kuramayacaklar ama düşünmesi, hayal kurması bile güzel.
ne gibi reyis
hakan delikanlının sneijder totemi gibi bişeymi