- 12 Aralık 2018
- 1.377
- 934
- 263
S.A CENK TOSUN GELDİ Mİ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işine takildiniznson bir yildir yok oyle biri..diagne bundan iyidirChicharito gerçekten çok iyi olurdu kalitesi belli üst seviye takımlarda ve liglerde forma giymiş iyi bir golcü. Üstelik bizim takıma belli ki topu ayağına bekleyen ağır forvetler iş yapmıyor hareketli pire gibi defansın zapt-edemediği bir forvet lazım bize
iyi bari banega müspet o zaman
4 kişi kimmiş anlaşılan o konuda varmı tıkırtı
1e beni yaz düzelt mesajiYazılanları takip etmek ne zamandan beri kabahat yahut kafayı yemek oldu?!...
1. Adem Çakar, 2. Ozan Puki, 3. Can Esmer ise 4. Hayri Cund' dur bu baş belasını her durumda savunan...Saçmaladığını, tutarsızlığını sen de biliyorsun...
Forumda ciddiye alıp, diyaloğa girmemi hak edecek çok az kişi var maalesef...
euzu billahi mineşşeytanirracimS.A CENK TOSUN GELDİ Mİ?
Takım Hacı Muratsa Dinamosudur itirazım yok RENKDASH.Belhandanin takimin dinamosu oldugu gorusunde birleselim
Belhandanin takimin dinamosu oldugu gorusunde birleselim
ilk kez bir onursal üye görüyorum. Isim yesil yazılmış modlardan daha karizmatik olmuş onur duydum hocamİyi de yazdığın kadroların toplamı 22 kişi ve berbat kadrolar. Hayallerin mi fakir anlamadım ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni Popescu diye Aldigimiz Almaguer Meksikaliydi dimi
Yazılanları takip etmek ne zamandan beri kabahat yahut kafayı yemek oldu?!...
1. Adem Çakar, 2. Ozan Puki, 3. Can Esmer ise 4. Hayri Cund' dur bu baş belasını her durumda savunan...Saçmaladığını, tutarsızlığını sen de biliyorsun...
Forumda ciddiye alıp, diyaloğa girmemi hak edecek çok az kişi var maalesef...
ilk kez bir onursal üye görüyorum. Isim yesil yazılmış modlardan daha karizmatik olmuş onur duydum hocam