Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chicharito gerçekten çok iyi olurdu kalitesi belli üst seviye takımlarda ve liglerde forma giymiş iyi bir golcü. Üstelik bizim takıma belli ki topu ayağına bekleyen ağır forvetler iş yapmıyor hareketli pire gibi defansın zapt-edemediği bir forvet lazım bize
Işine takildiniznson bir yildir yok oyle biri..diagne bundan iyidir

Yazılanları takip etmek ne zamandan beri kabahat yahut kafayı yemek oldu?!...

1. Adem Çakar, 2. Ozan Puki, 3. Can Esmer ise 4. Hayri Cund' dur bu baş belasını her durumda savunan...Saçmaladığını, tutarsızlığını sen de biliyorsun...

Forumda ciddiye alıp, diyaloğa girmemi hak edecek çok az kişi var maalesef...
1e beni yaz düzelt mesaji

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yazılanları takip etmek ne zamandan beri kabahat yahut kafayı yemek oldu?!...

1. Adem Çakar, 2. Ozan Puki, 3. Can Esmer ise 4. Hayri Cund' dur bu baş belasını her durumda savunan...Saçmaladığını, tutarsızlığını sen de biliyorsun...

Forumda ciddiye alıp, diyaloğa girmemi hak edecek çok az kişi var maalesef...

he evet tutarsizligimi biliyorum o yuzden durduk yere basta quote ettigin msji yazdim
git baskasini bay
herifi hem elestiririm hem overim
fanatik bir bakis acisina sadik kalma ihtiyaci hissetmiyorum
kimseye karsi da savunmuyorum adami, oyle bir durum olsa cok daha fazla karsit msj yazdigimi gorurdun
yapilan elestirilerin bazilarini dogru buluyorum bazilarini yanlis
yaptigi bazi seylerin hakkinin verilmedigini de dusunuyorum
sana da oturup hesap verecek halim yok
baskalarinin sagini solunu dusunecegine kendi haline bak

Meksika sosu ile hazırlanmış herrera nerede kaldı acaba

ilk kez bir onursal üye görüyorum. Isim yesil yazılmış modlardan daha karizmatik olmuş onur duydum hocam

Onursal ifadesi geçmiş hizmet ve emeklere duyulan saygı açısından verilen bir sıfattır. Kulüplerde ve şirketlerde de Onursal şeklinde sıfatlar bulunur. Eyvallah müdür ama abartılacak bir şey yok. İkimiz de insanız, onur duyduğun için ben onur duydum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt