Belhandanin takimin dinamosu oldugu gorusunde birleselim

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandanin takimin dinamosu oldugu gorusunde birleselim
Arkadaslar Babel twitter de konumunu istanbul a degistirmis. Bu is bitte herhalde?
22 kişilik 13 yabancılı, takımdaki yaş dengesini, ffp (sattığın kadar al) dikkate alarak, ve uçmadan mantık çerçevesinde kadra yaz bakayım nasıl yazıyorsun merak ettim.İyi de yazdığın kadroların toplamı 22 kişi ve berbat kadrolar. Hayallerin mi fakir anlamadım ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O mal gelmesin ya Diagne yi geçti. Boynuzlanmış karı gibi iki güne bir kuaföre gidiyor saç rengi değiştiriyorArkadaslar Babel twitter de konumunu istanbul a degistirmis. Bu is bitte herhalde?
Üzgünüm; @Adem Çakar ve @Ozan Puki dostlarımın ağırlıkları seni ezer, pestil olmak mı istiyorsun?!..1e beni yaz düzelt mesaji
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ya ufffff tamam yine boş yapmaya başladınÜzgünüm; @Adem Çakar ve @Ozan Puki dostlarımın ağırlıkları seni ezer, pestil olmak mı istiyorsun?!..
O mal gelmesin ya Diagne yi geçti. Boynuzlanmış karı gibi iki güne bir kuaföre gidiyor saç rengi değiştiriyor
*KadınO mal gelmesin ya Diagne yi geçti. Boynuzlanmış karı gibi iki güne bir kuaföre gidiyor saç rengi değiştiriyor
22 kişilik 13 yabancılı, takımdaki yaş dengesini, ffp (sattığın kadar al) dikkate alarak, ve uçmadan mantık çerçevesinde kadra yaz bakayım nasıl yazıyorsun merak ettim.
johan cruff der ki en güzel goller bos kaleye atılan gollerdir.Ayrica imzaghi de beles goller atardi ama golcünün tillahidi reisChicarito hep beles goller atmis gibi
İlk yari ErenChicarito hep beles goller atmis gibi