- 12 Aralık 2018
- 1.377
- 934
- 263
Söylersem bustedlarlar beni.Korkmaya basladim, nerden taniyorsun beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylersem bustedlarlar beni.Korkmaya basladim, nerden taniyorsun beni
Özgür Bey sizi sınırlı gördük bugün.Annenin ciftligi deyince heyecanlanip Aytencigim demeye baslamissin Bennur kardes, forumunuzda da 6-7 avarel birlik olmus teror estiriyorsunuz ama reele gelseniz odunuz b*kunuza karisir. Forumunda oynamaya devam et haysiyet yoksunu deli.
Diagne'nin 1.5 sezonda 43 gol attığı güzide memleketimizde Chicharito 'nun beğenilmemesi ?
Aydın bunu nasıl ele geçirdin bilmiyorum ama sana tavsiyem mesajı editle. Eğer gerçekten iki kişi arasında özel bir yazışma ise ve bu iki kişiden biri sen değil isen adam başını belaya sokabilir.
Sadece iyi niyetli bir bilgi. Böyle başı yanan çok kişi tanıyorum.Pfff geldi avukat![]()
Hakan delikanlı nerede ? Kesin tartışmaya girip atılmıştır konudan forumdanhakan delikanlı ve sinan bilgin renk katıyodu,sezai abi de dönse keşke.şeref aydın keşke eskisi gibi duyum alsa falan....özleme bak
Söylersem bustedlarlar beni.Hadi İyi geceler (Nevizade)
Neyse ya, adama laf ağır geldi belli ki haysiyet yoksunu olmakla itham ediyor beni.
Yürü ananın çiftliğine.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece iyi niyetli bir bilgi. Böyle başı yanan çok kişi tanıyorum.
onun sorunu üslübuyduHakan delikanlı nerede ? Kesin tartışmaya girip atılmıştır konudan forumdanSeverdim renk katıyordu cidden
VIA_G4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok ben kimseyi savunmuyorum. Olay umrumda değil, yapan çeker cezasını. Dediğim gibi sadece iyi niyetli bir bilgi vermek istedim. Gerisini sen bilirsin.Milletin anasına küfür eden adamları savunma bana şikayet edecekse de etsin ondan korkan onun gibi olsun
Nevizade ne lan
Asil uyeligi de bilinse belki yardimi dokunurduValla ne diyim helal olsun adamın feyk üyeliğini ortaya çıkardın
oraya beni de cagırdılar zamanında,keramettin admin seni yerler bitirirler falan dedi.dalgasına cagırıyolarmış beniNevizade ne lan
oraya beni de cagırdılar zamanında,keramettin admin seni yerler bitirirler falan dedi.dalgasına cagırıyolarmış benibana o mesajı atan da banlandı
Tam olarak ne oluyor nevizade? Girelim hemenoraya beni de cagırdılar zamanında,keramettin admin seni yerler bitirirler falan dedi.dalgasına cagırıyolarmış benibana o mesajı atan da banlandı