Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem aktürkoglu 2 aydir süren pazarliklardan sonra artik imza atmaya yanasmis.

Komik mi ? Her böyle yazanada böyle şeyler yazıyorsunuz. Yıllardır attığım postlara bakabilirsin bir tane haber dahi paylaşmış miyim? Ki bu arkadaş ben olayım. Yazdığım posttaki itirazın nedir onu soylede ona göre konuşalım ,,yani yok şurada yanlışın var böyle olmadı dediğin..
"neyse bence bunlara haberci gözüyle bakarsanız daha rahat edersiniz." Bu senin sözün değil mi? Önce haberciliğin ne olduğunu öğren sonra gel karşılıklı konuşalım

Başakşehir geçtiğimiz sezon Hamburg formasıyla 1 gol 16 asist yapan sol bek oyuncusu Tim Leibold ile görüşüyor. (TransferWeb)

Orta saha felan tmm da bu takima acil skor üreten pozisyon yaratabilen kreativ oyuncu lazim
Belhanda zaten cöp akbaba sakat oyun kurabilen mariano da gitti isimiz cok cok zor

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5f3424165542841bcc1be17d.webp

Kerem soyadını bilmediğim oğlan çift santraforun yardımcı forveti gibi olursa hoş olur. Şutu da var sanırım. Falcao sakatının da kontratından kurtulabilirsek gayet faydalı bir alışveriş olur. Orta saha yine kiralığa kalacağız. Elde imkan varken bonservissiz Mert Hakan ve bonservisli Mensah'ı aynı anda kaçırmayı başarırsan başka çaren de kalmıyor tabii. Bugün şu yönetim gitse yemin ederim ligin ilk yarısını orta sahasız oynamaya razı olurum. Ekonomiyi bu kadar doğru yönetip transferde bu kadar nitelikli sıçan başka bir yönetim görmemişimdir. Herifler varken de harcayamıyor, yokken de. Kusursuz bir işbilmezlik.

Mayisda gideceklerini bildikleri icin abdul para vermiyor kulube

Asil elimizi kolumuzu baglayan durum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt