Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profil fotoğrafın darbe mesajı gibi zaten.
Dış güçlere çalışanlardan birisi de @Can BÜYÜK mesela. Kendisinin sağda solda 2005 model Ford Fiesta'ya biniyorum dediğine bakmayın, Alman lobisinin son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli ve en parlak kişilerinden biri olarak gözükmekte. Kendisinin yaklaşık olarak 2 milyar euro şahsi serveti bulunmakta. Babadan zengin ve babadan lobili. Bu benim bildiğim tutar sadece. Önümüzdeki 10 sene içerisinde bu rakamı 20-30'a katlayacaktır. Çünkü yakın zamanda Almanya'da yeraltı dünyasına adım atmış durumda. Nüfusunu ve mali gücünü kullanarak limanların kontrolünü ele geçirmek üzere.

@Umut Gül Rakamı karıştırmışım üstad. 147 milyon benim para. Bir yerden para bekliyorum da, kafam oraya gitti.

Son düzenleme:
Bugün var mı twitter yangını? Bu yönetime fazla katlandık, defolup gitsinler

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"neyse bence bunlara haberci gözüyle bakarsanız daha rahat edersiniz." Bu senin sözün değil mi? Önce haberciliğin ne olduğunu öğren sonra gel karşılıklı konuşalım
Ben cok iyi biliyorum canım kardeşim merak etme, elin herif için burada tartışacak değilim fakat önce okuduğunu anlamani tavsiye ederim.

Hala inatla transfer de yaş sınırının olması gerektiğini savunuyorum..

23 yaşa kadar 14 yabancı olabilir..

23-26 : 8 , 26-30 : 5

30 üstü bir yabancı oyuncu alınabilir ...

Evet arkadaşlar 🔥🔥🔥 Galatasaray dünyaca ünlü bir yıldızla anlaştı , 🔥🔥🔥 ama fiyat yükselmesin diye size açıklamıyorum. Belki haftaya gelir belki ekkkimin başına. Ama çok büyük bir yıldız .
Galatasaraylıların içi rahat olsun 🔥🔥 İçerde de haber sızdıranı arıyorlar zaten.

Tipik haber alamayan Galatasaray muhabiri :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt