Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.732
- 109.544
- 4.878
kralarda gittiğinden beri messinin perişan olması peki
Kralin kuyusunu kazan da messidir kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kralarda gittiğinden beri messinin perişan olması peki
"pamir ile gerçeğin peşinde" adlı bölüm ortalığı fena karıştıracak gibi duruyoEnteresan bir konuşmalar oluyor bir 5 10 dakikadır @Mehmet Eroğlu
GSC'de benim gibi dış güçlere çalışan başka kimseler de var. Keramettin abi bile bilmiyor. Açıklarsam yer yerinden oynar.Enteresan bir konuşmalar oluyor bir 5 10 dakikadır @Mehmet Eroğlu
belhanda 10 golden asagi atmicak bu sezon
Bak arda yi unutmustum
s. engin oğluyla takılıp messiyi ikinci plana atmasıyla birlikte kıskançlık krizine girip dehletmişKralin kuyusunu kazan da messidir kesin
İkisi benziyor aslında ikisinin de muhalefet halinde bir tarzı var ve sert çıkışları oluyor ama Onurunkiler daha makul ve altı dolu eleştirilerken Turphan'da hiç bir şeyi beğenmeme hali mevcut.Onur Adibelli zaten kendisi de kabul eder diye dusunuyorum kus oldugunu aciklamaktan cekinecek birine benzemiyor
Ote yandan murat saylak butun cimbomlulari delirtmeyi amaclayan bir ajan, sistematik saldirilarla insanlari cileden cikariyor ve basit cikarimlariyla surekli fatih terim ve yonetim agirlikli olarak galatasaray'a nefretini kusuyor ve fener gibi kus bir kulubu surekli yaliyor.
GSC'de benim gibi dış güçlere çalışan başka kimseler de var. Keramettin abi bile bilmiyor. Açıklarsam yer yerinden oynar.
Kıskanıp göndertti halbuki basarinin sirri KralArdaydı.kralarda gittiğinden beri messinin perişan olması peki
15 tane penaltı kullanacak herhold
hoca ocakta çok büyük değişiklikler olacak dedi eylüldeyiz belhanda babel hala takımda. akıl tutulması içinde kulüp
can mat olmuş gibi görünüyor15 tane penaltı kullanacak herhold
yanına yaklaştırma fazla, intikam almaya çalışabilir
15 tane penaltı kullanacak herhold
Mayis son umarim. Cengiz kalsin ama yönetimi degistirsintakımda senı heyecanlandıran tek ısım stoperse düsün takımın halini dostum
bu cengiz ne zaman ıstıfa edecek!!
belhanda 10 golden asagi atmicak bu sezon