Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Adibelli zaten kendisi de kabul eder diye dusunuyorum kus oldugunu aciklamaktan cekinecek birine benzemiyor

Ote yandan murat saylak butun cimbomlulari delirtmeyi amaclayan bir ajan, sistematik saldirilarla insanlari cileden cikariyor ve basit cikarimlariyla surekli fatih terim ve yonetim agirlikli olarak galatasaray'a nefretini kusuyor ve fener gibi kus bir kulubu surekli yaliyor.
İkisi benziyor aslında ikisinin de muhalefet halinde bir tarzı var ve sert çıkışları oluyor ama Onurunkiler daha makul ve altı dolu eleştirilerken Turphan'da hiç bir şeyi beğenmeme hali mevcut.

Bence böyle ajan olmaz. İsimler de önemli değil hiç bir şeyi beğenmiyor hatta her hafta o hafta en iyi oynayan takımı övüp, müthiş yapılanmalarndan bahsedip sonraki hafta sesini çıkarmıyor mesela Nwakame bize alınsa İsrail çöpü diyecekken Ts alınca dünya yıldızı oluyor.

Garip olan Turphanın seni sevmesi, Onur mesela bu hadsiz tespitine kızabilecekken Turphan eyv Demir reis falan der. Kendini bu kadar sevdirmen beni ara ara şaşırtıyor.

15 tane penaltı kullanacak herhold
364A75EA-04D2-4DD8-86FE-17E52A0E02EB.webp

hoca ocakta çok büyük değişiklikler olacak dedi eylüldeyiz belhanda babel hala takımda. akıl tutulması içinde kulüp

Baya akıl tutulması var. Belhanda'nın gitmesini bile istemiyor artık taraftar. Yönetim ffp'yi öne sürerek taraftara vasatı alıştırdı. Ülke futbolunun Avrupa'da epey geri gitmesi ve buna bağlı hedefsizlik de duyguları söndürdü. Ligde şampiyon olsan ya da Avrupa kupalarına gitsen varlık gösteremiyorsun ülke olarak. Bu yüzden daha yerel düşünen, mali yapıyı koruyan, riske girmeyen kulüp yapısına bürünüldü.

Trabzonspor, Osorio'nun kendisi ile anlaştı. Kulübü Porto kiralama bedeli olarak 850 Bin Euro istiyor. Trabzonspor ise satın alma opsiyonu ekleyip oyuncunun maaşını ödeyerek kiralamak istiyor. Görüşmeler şuan için devam ediyor oyuncu kısmı tamam. (TransferWeb)

Gecen sene lemina nzonzi seri onyekuru kiralikti gidecekleri belli idi. Belhanda ise istenmiyordu. 1 yil boyuncu hic mi oyuncu bakmadik bu oyuncularin yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt