Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Bu sezon bir önceki sezonu aratacak gibi görünüyor Allah bu taraftara sabır versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya gördük. Kerem dışındakiler birde Ali Yavuz dışındakiler çöpten öte gitmiyor.Fatih Terim cikip
-Net olarak 3 orta saha ve 1 sol kanat istiyorum dese
-Yunus Akgün, Süleyman Lus, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Kerem Aktürkoglu'na bu sene sans vermeyi düsünüyorum dese
Herkes mutlu olurdu. Bu Ogulcan kadar kanat yok sanki bizde. Lüzumsuz Jimmy ve Senerleri falan niye aldirdi?
mention attım sana. dikkate alFatih Terim cikip
-Net olarak 3 orta saha ve 1 sol kanat istiyorum dese
-Yunus Akgün, Süleyman Lus, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Kerem Aktürkoglu'na bu sene sans vermeyi düsünüyorum dese
Herkes mutlu olurdu. Bu Ogulcan kadar kanat yok sanki bizde. Lüzumsuz Jimmy ve Senerleri falan niye aldirdi?

Abi bunlar 1 tane yapamiyor 5-6 tane nasil yapsin. 3 orta saha 1 hizli kanata raziyimda adam satamiyor bunlarNet 5 yada 6 isim gerekiyor. Aksi takdirde sezonu komple çöpe atabiliriz. Muslera(döneceğini varsayarsak) Marcao-Luyindama-Saracchi-Omar-Falcao bunların yanına aynı kalitede 5 tane net transfer gerekiyor.
Sonra Tag açan taraftara Transfer Taraftarı diye hakaret ediliyor. Transferi kendi evimize değil Gönlümüzün Kralına istiyoruz. Anlamıyorlar ki !Abi bunlar 1 tane yapamiyor 5-6 tane nasil yapsin. 3 orta saha 1 hizli kanata raziyimda adam satamiyor bunlar
Falcaoyu izlemedin galiba asil cop olan oNet 5 yada 6 isim gerekiyor. Aksi takdirde sezonu komple çöpe atabiliriz. Muslera(döneceğini varsayarsak) Marcao-Luyindama-Saracchi-Omar-Falcao bunların yanına aynı kalitede 5 tane net transfer gerekiyor.