- 19 Mart 2014
- 29.562
- 30.979
- 2.718
Bilmiyorum Hayri gözüme iyi geldi. Ya futbol izleyemediğimiz için bilmiyorum ama iyi niyetli topa falan girmeye başlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça herkes ayrı ayrı gelmiş.İstanbul trafiği falan normaldir.20 dk geç kalmış sadece.Ülkesine gittiyse izinsiz gitmemiştir.Takımda bonservis getirecek nadir futbolculardan.Oyuncularımza sahip çıkıp destek olmalıyız.Hemen 1 maçta küfür edilecekse işimiz var..Olay sadece kötu oyun degil ülkesinden izinsiz gec gelip kampa gec katilmasi,bugün mac toplantisina gelmemesi ve mac icinde sergiledigi tavir kötü futbolundan bahsetmiyorum büyük bir sorunun oldugu belli
Asıl güçsüz olduğu için bu şekilde kontrolsüz giriyor. Kendine güvenen adam ayakta kalır, Arda’nın 2. yarıda yaptığı gibi.Bilmiyorum Hayri gözüme iyi geldi. Ya futbol izleyemediğimiz için bilmiyorum ama iyi niyetli topa falan girmeye başlamış.
Evet 6. Oldukendise etmeyin. gecen sene de hazırlık maclarında cok kotuyduk. sonra ligde gercek galatasarayı gosterdik.
kötü bir sonuç mu avrupa'ya katılma hakkı elde ettikEvet 6. Olduk
endise etmeyin. gecen sene de hazırlık maclarında cok kotuyduk. sonra ligde gercek galatasarayı gosterdik.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce taraftara el kol yapan Belhandayı kadro dışı bıraksın.Ben size bir seyim falcao 3 5 mac daha boyle oynasin hoca kadro disi birakir