Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya bir genc kiralik satin alma opsiyonlu, tam hazir olmayan 10 numara bile gider. Ardayla forma icin savassinlar. Ama 6 ve 8 no baya önemli. Oraya direk performans gösterecek adamlar lazim.

Olay sadece kötu oyun degil ülkesinden izinsiz gec gelip kampa gec katilmasi,bugün mac toplantisina gelmemesi ve mac icinde sergiledigi tavir kötü futbolundan bahsetmiyorum büyük bir sorunun oldugu belli
Maça herkes ayrı ayrı gelmiş.İstanbul trafiği falan normaldir.20 dk geç kalmış sadece.Ülkesine gittiyse izinsiz gitmemiştir.Takımda bonservis getirecek nadir futbolculardan.Oyuncularımza sahip çıkıp destek olmalıyız.Hemen 1 maçta küfür edilecekse işimiz var..

Bu takim öne gectigi hic bir macta skoru tutamaz. Gecen sene kadro daha oturakliyken bile bunu beceremiyorduk, bu sene hayli hayli beceremeyiz.

Recete belli. Suursuzca rakibe saldirip BAM BAM BAM. 3 yeriz 5 atariz.

endise etmeyin. gecen sene de hazırlık maclarında cok kotuyduk. sonra ligde gercek galatasarayı gosterdik.

yok mu bi açıklama ya
abdürrahim gülücükler saçıyordu

Adamlar dalga geçiyor, haklari geçsinler bravo yonetim devam et boyle

Allah Fatih Hocam a sabır versin . Koskoca Galatasaray ikinci lig futbolcularından kurulu takıma diş geçiremiyor 😔

Gecen sezon Lewandowski sakatlik yüzünden 2 mac kacirmisti ligde. Bayern o mac ne yapti eldeki tek forvet olan Müller'i forvete mi cekti? - Hayir.

Altyapida oynayan Zirkzee yi takima soktular. Bunu da deplasman macinda yaptilar.

Bizim hoca ise daha hazirlik maclarinda bile süre vermiyor genclere, yazik günah yav. Ben biktim Sener'i Ahmet'i Jimmy yi izlemekten hoca oynatmaktan bikmadi. Ne kaybedersin yav s.kimsonik hazirlik macinda su herifler yerine genc oynatsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt